Γιορτάζοντας τις γυναικείες καμπύλες [φωτογραφικό αφιέρωμα]

Article featured image
Article featured image

Μια φωτογράφος μόδας, στην προσπάθεια της να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει η κοινωνία τις γυναίκες με καμπύλες, έκδωσε ένα βιβλίο με φωτογραφίες γυναικών που «γιορτάζουν» τις καμπύλες τους.

 

Όπως είπε και η δημιουργός του βιβλίου, Victoria Janashvili στόχος της είναι να αναδείξει την πραγματική ομορφιά των γυναικών και όχι τα λεπτά σώματα που συχνά απεικονίζονται στις σελίδες των περιοδικών.

«Νιώθω πολύ χαρούμενη που τα περιοδικά μόδας και τα μέσα ενημέρωσης άρχισαν να αγκαλιάζουν την υγιή εικόνα μιας όμορφης γυναίκας και πιστεύω πως το βιβλίο μου μπορεί να βοηθήσει περισσότερο σε αυτό» είπε η φωτογράφος.

Η κ. Janashvili ζήτησε από τα μοντέλα μεγάλου μεγέθους, Marina Bulatkina και Denise Bidot, να ποζάρουν γυμνές για τις ανάγκες της φωτογράφισης του βιβλίου.

Γυναίκες από όλο τον κόσμο, έστειλαν επαίνους στην φωτογράφο για το βιβλίο της.

Το βιβλίο CURVES - art photography book, είναι διαθέσιμο προς πώληση και μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα Kickstarter.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες του βιβλίου:

 

 Plus-size models Denise Bidot and Marina Bulatkina both pose nude in the art photography book

 Ms Janashvili insists that the 'future of healthy booties' depends on the publication of her book

 The book has had support from women around the world, including a 62-year-old grandmother from Puerto Rico who praised Ms Janashvili the perfect role model


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ