Τίτλοι τέλους για το Boeing;

Article featured image
Article featured image

Τίτλοι τέλους, πλην όμως τραγικοί, φαίνεται να εμφανίζονται στο θρίλερ με το μπόινγκ-φάντασμα. 

Νέα στοιχεία δείχνουν ότι το αεροσκάφος πραγματοποίησε «βουτιά» στο νότιο Ινδικό Ωκεανό, κοντά στο Περθ. Η Malaysian Airlines ανακοίνωσε στους συγγενείς των 239 επιβατών ότι θα πρέπει να υποθέσουν «χωρίς αμφιβολία» ότι η εξαφανισμένη πτήση έχει χαθεί και ότι δεν υπάρχουν επιζώντες.

«Με μεγάλη μας λύπη πρέπει να καταλήξουμε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η πτήση MH370 χάθηκε και κανείς από τους επιβαίνοντες δεν επέζησε. Πρέπει να αποδεχθούμε τώρα ότι όλες οι αποδείξεις συνιστούν ότι το αεροπλάνο έπεσε στο νότιο Ινδικό Ωκεανό», ανέφερε η ανακοίνωση της Malaysia Airlines, η οποία εστάλη και με SMS στα κινητά των συγγενών που αγωνιούν εδώ και δύο εβδομάδες. 

Το αεροσκάφος είχε εξαφανιστεί από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου και από τότε οι αρχές της Μαλαισίας, σε συνεργασία με άλλες χώρες, δεν είχαν καταφέρει να βρουν τα ίχνη του. Η ανακοίνωση ήρθε, καθώς η επιχείρηση αναζήτησης του αεροσκάφους στον Ινδικό Ωκεανό συμπλήρωσε πέντε ημέρες.

Στο άκουσμα της τραγικής ανακοίνωσης πως πρέπει να αποδεχθούν το μοιραίο, οι συγγενείς των επιβαινόντων στο Boeing κατέρρευσαν. Οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονταν σε ξενοδοχείο στο Πεκίνο, όπου έγινε η ενημέρωση, καθώς 150 από τους επιβάτες της πτήσης της Malaysia Airlines ήταν Κινέζοι. Μάλιστα η εταιρεία βάζει πτήσεις τσάρτερ προκειμένου να μεταφερθούν οι συγγενείς των θυμάτων στην Αυστραλία εκεί όπου διεξάγονται οι τελευταίες έρευνες.

Ενημέρωση των συγγενών έγινε και από τον Μαλαισιανό πρωθυπουργό Najib Razak. Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ