Με τους μπίζνες μεν για το Κυπριακό τα είπε ο Πρόεδρος

Article featured image
Article featured image

Σε ενημέρωση των εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και τις προσπάθειες επίλυσής του προέβη σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στο πλαίσιο σύσκεψης στο Προεδρικό με τις Εκτελεστικές Επιτροπές του ΚΕΒΕ και της ΟΕΒ, στην παρουσία και εκπροσώπων των τοπικών επιμελητηρίων.

Σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος  του ΚΕΒΕ Φειδίας Πηλείδης ανέφερε πως ήταν μια λεπτομερής, ενδελεχής ενημέρωση. “Τα πράγματα που μας είπε ο Πρόεδρος ήταν πάρα πολύ τεκμηριωμένα. Νιώθουμε ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλά χέρια όσον αφορά τις συζητήσεις για το Κυπριακό. Νιώθουμε ότι έγιναν όλες οι κατάλληλες μελέτες και όσον αφορά το κοινό ανακοινωθέν και όλα τα άλλα θέματα και φεύγουμε από τη συνάντηση έχοντας εμπιστοσύνη ότι τα πράγματα βαίνουν προς την ορθή κατεύθυνση”, ανέφερε.

Ο Πρόεδρος της ΟΕΒ Φίλιος Ζαχαριάδης είπε πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τους ενημέρωσε για την πορεία των διαπραγματεύσεων για επίλυση του Κυπριακού, για το κοινό ανακοινωθέν και για όλες τις προσπάθειες που γίνονται και για την επίλυση του Κυπριακού και για τα ΜΟΕ.

Πρόσθεσε πως όσον αφορά το θέμα της Αμμοχώστου χρειάζεται καιρός για να γίνουν οι σχετικές μελέτες για να προωθηθεί και αυτό το θέμα.

Έγινε πλήρης ενημέρωση όμως, και βλέπουμε ότι προχωρούμε στην προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού, σημείωσε.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ