«Hot» παγωτά στο Colors Café του Four Seasons

Article featured image
Article featured image

Από τις 23 Μαΐου μέχρι και την 1η Ιουνίου, στο Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons, θα παρατηρήσεις ότι το μενού είναι εμπλουτισμένο. Είναι η «Εβδομάδα Παγωτού», αυτή η υπέροχη εβδομάδα του χρόνου όπου ο Pastry Chef, Δημήτρης Χατζηγιάννης και η ομάδα του ετοιμάζουν απίστευτα γευστικούς συνδυασμούς!

Το μωσαϊκό της γευστικής εμπειρίας συνθέτουν υπέροχοι συνδυασμοί από αρωματισμένο τσάι κόκκινων φρούτων, σορμπέ raspberry με μαριναρισμένα κεράσια, ρόδι με γιαούρτι, cheese cake με μαριναρισμένες φράουλες, πετροκέρασο με πέντε είδη δημητριακών και blueberry σορμπέ με μέλι ανθέων.

Το παγωτοταξίδι συμπληρώνουν συνδυασμοί ημίγλυκης σοκολάτας με μαύρο μπισκότο, πικρής σοκολάτας με popping almond και μαστίχα αμυγδάλου με χρυσόμηλο. Στη συλλογή του μενού της Εβδομάδας Παγωτού προστίθενται και τα διαχρονικά κλασσικά παγωτά, καθώς και μια προσαρμογή του δημοφιλούς γλυκού charlotte rouge σε παγωτοδημιουργία, όπου κυριαρχεί ο συνδυασμός των κόκκινων φρούτων με μαριναρισμένες φράουλες, το μπισκότο raspberry και τα κομμάτια τραγανής μαρέγκας.

Τι λες, πάμε για παγωτό απόψε;


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ