10 χρόνια Time Out Eating Awards [Ξεκίνησε η ψηφοφορία]

Article featured image
Article featured image

61 υποψήφια εστιατόρια σε 9 συνολικά κατηγορίες. Ψήφισε για να αναδείξεις τους νικητές, ενώ έτσι συμμετέχεις και στην κλήρωση για πλούσια δώρα όπως για παράδειγμα ένα ταξίδι στο Abu Dhabi, διαμονές σε ξενοδοχείο ή επαύλεις κλπ.

 

Ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, τα Time Out Eating Awards, γιορτάζουν φέτος 10 χρόνια, ενώ για ακόμη μια χρονιά επιβραβεύουν τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού.

Μέσω της διοργάνωσης των βραβείων, το περιοδικό Time Out αποσκοπεί στην αναβάθμιση της ποιότητας της εγχώριας γαστρονομίας αλλά και την επιβράβευση των αξιόλογων προσπαθειών.

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Φέτος οι κατηγορίες είναι οι 9 ακόλουθες: Νέα Άφιξη (εστιατόρια που άνοιξαν από τον Απρίλιο 2013 μέχρι τον Απρίλιο 2014), Ψάρι, Διεθνής Κουζίνα, Μεσογειακή Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου (δηλαδή που λειτουργούν εντός ξενοδοχείων και εξαιρούνται από άλλες κατηγορίες), Bar/Café/Restaurant, Ταβέρνα, Σουβλάκι και τέλος, η κατηγορία Nice Price.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα βραβευθεί επιπλέον και το εστιατόριο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του Time Out ως «Το αγαπημένο των αναγνωστών», ένα βραβείο που είναι ανεξάρτητο από κατηγοριοποίηση.

ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Το κάθε εστιατόριο στην εκάστοτε κατηγορία για να είναι υποψήφιο πρέπει να εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και να πετυχαίνει συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του. Με κριτήρια την ποιότητα φαγητού, την παρουσίαση των πιάτων, την υγιεινή, την ατμόσφαιρα εντός και εκτός εστιατορίου, τη ροή των πιάτων, τη σωστή εξυπηρέτηση, τη λίστα κρασιών και τη σχέση προϊόντος και τιμής γίνεται η τελική επιλογή των εστιατορίων σε κάθε κατηγορία.

Τα υποψήφια εστιατόρια είναι 61 και επιλέχθηκαν από μια πολυμελή ειδική επιτροπή που συγκέντρωσε το Time Out, η οποία απαρτιζόταν από γνώστες της γαστρονομίας με εξειδίκευση στον τομέα της εστίασης.

ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Θα δοθούν επίσης 5 ειδικά βραβεία που είναι εκτός της διαδικασίας της ψηφοφορίας και αποφασίζονται από την ειδική επιτροπή του περιοδικού. Αυτά αφορούν στις κατηγορίες Εστιατόριο με την Καλύτερη Κάβα Κρασιού, Εστιατόριο με την Καλύτερη Κάβα με έμφαση στον Κυπριακό Οίνο, Καλύτερο Κυπριακό Προϊόν, Chef of the Year και Αριστείον Γεύσης.

ΤΡΟΠΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Στο τεύχος του Time Out που κυκλοφορεί καλούνται οι αναγνώστες να συμμετέχουν στην ανάδειξη των καλύτερων εστιατορίων της Κύπρου, ψηφίζοντας τα αγαπημένα τους εστιατόρια.

Οι αναγνώστες μπορούν να ψηφίζουν:

1. Μέσω Τηλεφώνου

2. Μέσω sms

3. Mέσω ειδικού ψηφοδελτίου που υπάρχει στο Time Out στα τεύχη, Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου.

4. Μέσω διαδικτύου στα www.timeoutcyprus.com, www.sigmalive.com/lifestyle, www.ilovestyle.com και φυσικά εδώ, στο www.cityfreepress.com.cy.

ΤΑ ΔΩΡΑ

Ψηφίζοντας, οι αναγνώστες συμμετέχουν σε κλήρωση για μοναδικά δώρα όπως ταξίδι στο Abu Dhabi μια προσφορά της Etihad Airways και της Hala Abu Dhabi (Destination Management Company and Professional Conference Organizer of Etihad Airways) αξίας €4,500, πέντε Σαββατοκύριακα στο Intercontinental Aphrodite Hills μαζί με massage αξίας €500 το κάθε ένα, 2 διαμονές σε πολυτελείς επαύλεις με πισίνα στον Πρωταρά από τη Villas2let αξίας €600 η κάθε μία, 3 μηχανές καφέ NESPRESSO U αξίας €131 η κάθε μία και 10 θεραπείες spa από το Dessange Paris αξίας €100 η κάθε μία.

Στο τεύχος Δεκεμβρίου θα ανακοινωθούν τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου τα οποία θα βραβευτούν σε ειδική τελετή η οποία θα πραγματοποιηθεί τέλη Νοεμβρίου.

Τα Time Out Eating Awards παρουσιάζει η Nespresso, ενώ χορηγοί είναι το San Pellegrino, το Vittel, το Olympus Wineries, το Antica Gelateria del Corso, οι υπεραγορές Αλφαμέγα, η Anco Catering Equipment, τα Μακαρόνια Θρίαμβος και οι Alrifai.

Η καταμέτρηση των ψήφων θα γίνει με την εγκυρότητα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ