Tα βρώμικα... του SeXyLaki [προσγειώνονται στο Μακένζι]

Article featured image
Article featured image

Από μακριά μοιάζει… με κάτι περίεργο που δεν έχεις ξαναδεί. Το λες και διαστημόπλοιο -ειδικά αν το δεις βράδι. Δεν είναι όμως τίποτα περισσότερο από ένα κινητό μαγαζί που προσφέρει φαγητό στο δρόμο και συγκεκριμένα, πολύ νόστιμο σουβλάκι!

 

Μαύρο χρώμα, εντυπωσιακός φωτισμός και το μόνο που θα δεις γραμμένο πάνω είναι η ονομασία του «καταστήματος»: «Tα βρώμικα... του SeXyLaki». Α, θα δεις και το website, αφού κάθε καλό μαγαζί που σέβεται τον εαυτό του σίγουρα ποντάρει και στην επικοινωνία μέσω διαδικτύου: www.tavromika.com.cy.

Αυτό το «κυριλέ» κινητό εστιατόριο, από την Παρασκευή 15 Αυγούστου θα προσγειωθεί και θα εγκατασταθεί (μόνιμα) στο κοσμοπολίτικο και πολυσύχναστο Μακένζι, κάπου στον χώρο στάθμευσης.

Οπότε, φεύγοντας από τα bars της περιοχής και όντας πεινασμένος, πλέον ξέρεις ότι η πείνα σβήνει στα «Βρώμικα... του SeXyLaki». Και παρόλο που η λέξη βρώμικα θα παίζει πολύ πλέον, το μόνο στανταράκι είναι πως τόσο η καθαριότητα όσο και η ποιότητα θα είναι πάνω απ’ όλα. Το δοκιμάσαμε πρώτοι απ’ όλους και είναι όλα τα λεφτά!

 



 

Απλά πράγματα: Πίτα κυπριακή, 3 ξυλάκια με σουβλάκι, επιλογή από συνοδευτικά sauces (ταχίνι, τζατζίκι, κέτσαπ, μαγιονέζα) και ποτό (νερό, χυμός ή αναψυκτικό), πληρώνεις €5 και κάνεις στην άκρη για να ‘ρθει και ο επόμενος!

Το σουβλάκι είναι τέλεια μαριναρισμένο, η πιτούλα νοστιμότατη και το crue του SeXyLaki πάντα έτοιμο να σε εγρήγορση για να σου σβήσει την πείνα.

Ώρες λειτουργίας 22.00-06.00.

Επικοινωνία 99267467, info@tavromika.com.cy.

Καλά θα ‘ταν να θυμάσαι επίσης πως τα παιδιά προσφέρουν ειδικές τιμές για parties & events.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ