Σεξομολογήσεις #64: Ταξίδι στη... Λέσβο

Article featured image
Article featured image

Τίπστερ μου, άκου χαττά που έπαθα! Προχτές, εγώνιασε με η κολλητή μου τζιαι τι μου λαλεί; Ότι είναι ερωτευμένη μαζί μου! Ούτε που το περίμενα, αλήθκεια! Είμαστε χρόνια μαζί, τουλάχιστον δέκα, και ποτέ δεν μου έδωσε την παραμικρή αφορμή ότι γκεοφέρνει. Τι κάμνω τωρά; Που τη στιγμή που μου το είπε, εσόκαρε με. Εκείνη την ώρα, δεν ήθελα να της δείξω το παραμικρό, τζιαι εκατάφερα τα! Ούτε αρνητική, αλλά ούτε και θετική αντίδραση είχε από μέρους μου. Η ίδια επιμένει, όμως, τζιαι ρωτά με, τι σκέφτομαι να κάμω... Μα τι να κάμω; Εν τζιαι μπορώ να ανταποκριθώ στον έρωτά της. Εμένα πάντα αρέσκαν μου τ’ αγόρια τζιαι πάντα εν να είμαι straight. Αν της πω έτσι, όμως, εν θα την πληγώσω; Αγαπώ τη φίλη μου και δεν θέλω να την χάσω. Επεράσαμε πολλά μαζί. Για να καταλάβεις, όλες οι περιπέτειες μου με τα boys, ήταν κουβέντες που πάντα τις μοιραζόμουν μαζί της. Τώρα πώς προχωρώ;

Έβελυν

 

Μεγάλο σουρπρίς σου επεφύλασσε η φιλενάδα σου. Σκέψου πόσο καιρό σε λιγουρευόταν και όμως κρατήθηκε και δεν σου το έδειξε. Μπράβο της! Βέβαια, τώρα που σου αποκάλυψε τις προθέσεις της, εσύ οφείλεις να της πεις τι ακριβώς σκέφτεσαι. Μην αρχίσεις (κι εσύ) το κρυφτούλι. Κανόνισε! 

Λοιπόν, προτείνω πλήρη διαφάνεια και ειλικρίνεια μεταξύ σας. Αν όντως θέλεις να κρατηθεί η φιλία σας πρέπει να βρεθείτε τετ α τετ και να μιλήσετε περί έρωτος και φιλίας. Εσύ, από τη μεριά σου, να της πεις ξεκάθαρα ότι σου αρέσουν τα αγόρια και πως με αυτά γουστάρεις σχέση. Προσοχή! Μην προχωρήσεις περαιτέρω και αρχίσεις αμπελοφιλοσοφίες με τα υπέρ και κατά των gay. Δεν τα χρειάζεστε αυτά. Άκουσε την με ενδιαφέρον κι εκείνην τι σκέφτεται για σένα, πώς βλέπει το μέλλον της φιλίας σας και τι θέλει από τη ζωή της γενικώς και επιτακτικώς. Φιλαρούθκια είσαστε, άρα, κομμένα τα μουσκουρούθκια. Και μετά από τις εκμυστηρεύσεις σας, πιείτε τα ποτάκια σας, χαλαρώστε και απολαύστε τη φιλία σας και το άρωμά της. Αφού κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια... μην το ξεχνάς!

 

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ