iPhone 6: το phablet που αλλάζει το παιχνίδι στη κινητή τηλεφωνία

Article featured image
Article featured image

Μια νέα εποχή για την Apple αλλά και για τον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας γενικότερα πρόκειται να εγκαινιάσει το καινούριο και αναβαθμισμένο iPhone 6, τα πολυαναμενόμενα αποκαλυπτήρια του οποίου θα γίνουν στις 9 Σεπτεμβρίου.

«Το iPhone 6 θα αποτελέσει την αλλαγή του παιχνιδιού για τον κόσμο τις κινητής τηλεφωνίας, καθώς θα έχει τον πιο επαναστατικό σχεδιασμό των τελευταίων ετών», επισημαίνει ο Πιτ Πάτσαλ, συντάκτης του εξειδικευμένου σε tech θέματα πόρταλ Mashable.

Οι μεγαλύτερες οθόνες είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό update για το iPhone της Apple, τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη όσο και στην Ασία, όπου υπάρχει μια ισχυρή αγορά για τα λεγόμενα «phablets».

«Τα phablets είναι απίστευτα δημοφιλή στην Ασία, όπου ο κόσμος τα χρησιμοποιεί σαν υποκατάστατα των κινητών τηλεφώνων και των τάμπλετς. Τώρα, η Apple θα έχει μια σημαντική θέση στις αγορές αυτές, καθώς και τα iPads έχουν δείξει ότι το iOS δουλεύει μια χαρά σε μεγαλύτερα μεγέθη», τονίζει ο Πάτσαλ ο οποίος παράλληλα διαλύει τις ανησυχίες ότι οι μεγαλύτερες οθόνες θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή της μπαταρίας των νέων iPhones.

«Τα περισσότερα pixel πάντα απαιτούν περισσότερη ζωή μπαταρίας, αλλά το ότι το νέο iPhone θα είναι ένα μεγαλύτερο σε μέγεθος τηλέφωνο, πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί να χωρέσει μια μεγαλύτερη μπαταρία. Σε γενικές γραμμές, η Apple στοχεύει σε περίπου 10 ώρες αναπαραγωγής πολυμέσων για τις συσκευές των κινητών της», υπογραμμίζει.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ