Adidas originals: Μόνο χρώμα

Article featured image
Article featured image

Τα adidas Originals επιστρέφουν για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014 με το αγαπημένο βραζιλιάνικο brand The Farm Company παρουσιάζοντας την ανανεωμένη street style συλλογή που αγαπήθηκε από τις fashionistas.

 

Τα adidas Originals by The Farm Company ανέλαβαν να μετατρέψουν τη μελαγχολία του χειμώνα σε ένα πολύχρωμο πάρτυ! Τα νέα, παιχνιδιάρικα και άκρως εξωτικά prints ξεφαντώνουν μαζί με τροπικά μοτίβα και αποτυπώνονται σε κλασικά σχέδια των adidas Originals. Η συλλογή εμπνέεται από χαρακτηριστικά στοιχεία της Βραζιλίας, όπως η παπάγια και η τροπική βλάστηση, προτείνοντας ένα μοναδικό urban look που μεταμορφώνει όχι μόνο τα ρούχα μας αλλά και τη διάθεσή μας! Τα διαφορετικά prints της συλλογής με τα ζωηρά και εξωτικά graphics συνθέτουν μια τροπική ηλιαχτίδα για να εντυπωσιάσουν τους λάτρεις της συλλογής.



Τα adidas Originals by The Farm Company Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014 εκφράζουν τη σταθερή αλλά διαρκώς εξελισσόμενη άποψη και ματιά των adidas Originals για τη μόδα! Βρες αυτό που χαρακτηρίζει τη δική σου διάθεση στα καταστήματα adidas (www.adidas.gr/storefinder) και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών σε όλη την Κύπρο.



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συλλογή, επισκεφθείτε το: http://www.adidas.com/farm



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ