Αυτά είναι τα iPhone 6 και iPhone 6 plus

Article featured image
Article featured image

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες για την ύπαρξη δύο συσκευών, ο Tim Cook παρουσίασε το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus με οθόνες μεγέθους 4,7 και 5,5 ιντσών, αντίστοιχα.

Tα iPhone 6 και iPhone 6 Plus είναι τα λεπτότερα μοντέλα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η AppleΟι συσκευές ενεργοποιούνται από τον επεξεργαστή Α8 της Apple, που διαθέτει 25% περισσότερη υπολογιστική ισχύ από τον προηγούμενο Α7 και επιταχύνει τα γραφικά κατά 50%. Το νέο σετ συσκευών iPhone 6, είναι 50% πιο ισχυρό από το πρώτο iPhone. Το hardware των νέων iPhone ολοκληρώνεται από τον συμπληρωματικό επεξεργαστή M8 που διαθέτει βαρόμετρο και μετρητή ατμοσφαιρικής πίεσης για πρόσθετες λειτουργίες.

Και οι δύο συσκευές έχουν επίστρωση οθόνης τεχνολογίας ion. Οι αναλύσεις των οθονών είναι 1334 x 750 pixels (iPhone 6) και 1920 x 1080 (iPhone 6 Plus).

Η φωτογραφική μηχανή των νέων συσκευών, περισσότερο προηγμέη από ποτέ, έχει ανάλυση 8 Megapixels και ανανεωμένο σένσορα για πιο ρεαλιστική απεικόνιση ενώ διαθέτουν και σταθεροποιητή εικόνας για σχεδόν κινηματογραφικής ποιότητας βίντεο και ακούνητες φωτογραφίες. Και οι δύο συσκευές τραβάνε βίντεο ανάλυσης 1080p στα 30 ή τα 60 καρέ το δευτερόλεπτο, ενώ μπορούν να κινηματογραφήσουν και σε αργή κίνηση έως 240 καρέ το δευτερόλεπτο. Τα δύο νέα μοντέλα iPhone 6 σε σχέση με το 5S

 Οι συσκευές λειτουργούν και σε landscape modeΚαι τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν μια πληθώρα νέων εφαρμογών όπως το Health App που μετράει μια σειρά από σωματικές λειτουργίες του κατόχου τους, και θα τρέχουν με το νέο λειτουργικό, iOS 8, που θα είναι διαθέσιμο για κατέβασμα και για κατόχους παλαιότερων iPhone (έως το 4S) στις 17 Σεπτεμβρίου.

 

H πρώτη διαφήμιση του iPhone 6 και του iPhone 6 Plus με  τις φωνές των Justin Timberlake και Jimmy Fallon 

Και τα δύο μοντέλα iPhone θα βρεθούν στις προθήκες των καταστημάτων στις ΗΠΑ, Βρετανία, Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κόνγκ, Πουέρτο Ρίκο, Ιαπωνία και Σιγκαπούρη στις 17 Σεπτεμβρίου, και θα είναι διαθέσιμα σταδιακά σε ακόμα 115 χώρες.

 

Το νέο σετ συσκευών υποστηρίζει το σύστημα πληρωμών Apple Pay, το οποίο υπόσχεται ότι οι «μέρες του πορτοφολιού» είναι μετρημένες αφού επιτρέπει την εισαγωγή του αριθμού πιστωτικής κάρτας του κατόχου, και την ανέπαφη πληρωμή αγαθών και υπηρεσιών που θα υποστηρίζουν το Apple Pay, με χρήση του δακτυλικού του αποτυπώματος, μέσω του Touch ID. Του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων που υπάρχει και ατο iPhone 5S.

H Apple υποστηρίζει ότι έχει κλείσει συνεργασίες με την American Express, τη VISA και την Mastercard, καθώς και με 22.000 σημεία λιανικής που υποστηρίζουν ανέπαφες πληρωμές και συναλλαγές.


Πηγή: lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ