Ήμουν κι εγώ εκεί! [Με είδα στο instagram wall του Afro Banana]

Article featured image
Article featured image

Το φετινό (4ο) The Afro Banana Republic Festival είχε εκτός των άλλων και διαδραστικό χαρακτήρα -περισσότερο από κάθε άλλη φορά- αφού πέρα από τις πολλές δράσεις και events μέσα από τα οποία προωθείτο εμφανώς η επικοινωνία μεταξύ διοργανωτών, καλλιτεχνών και παρευρισκομένων (κοινού), όλοι όσοι ήταν εκεί είχαν την ευκαιρία επιπλέον να φωτογραφήσουν ότι τους «έκανε κλικ», να ανεβάσουν τη φωτογραφία στο Instagram με το hashtag #afrobanana και να το δουν στη συνέχεια στο instagram wall της CYTANET (του κύριου χορηγού του φεστιβάλ), το οποίο βρισκόταν σε ένα κεντρικό σημείο του φεστιβάλ!

 

«Μοιραστείτε τις αναμνήσεις και εμπειρίες σας στο φεστιβάλ, με το υπόλοιπο κοινό, μέσω του instagram με το #afrobanana». Αυτή ακριβώς ήταν η οδηγία που πήραμε και αυτό ακριβώς έκαναν πολλοί που είχαν την τύχη να περάσουν από αυτή την ουτοπική-ονειρική κοινότητα στον Κόρνο, με την ονομασία The Mothership, κατά το διήμερο 12 & 13 Σεπτεμβρίου.

Αυτό κάναμε κι εμείς που ως Χορηγός Εποικοιωνίας στήσαμε σκηνή και απολαύσαμε στο έπακρο αυτό το υπε΄ροχο φεστιβάλ, μαζί με όλους τους Cityzens που είχαν την τύχη να περάσουν από το City Free Press Point.

Πιο κάτω παρουσιάζουμε ;(σχεδόν) όλες τις φωτογραφίες που πόσταραν οι bananians στο instagram, ενώ μαζεμένες θα τις βρείτε και στο site www.afrobananarepublic.com, συγκεκριμένα στο section Wall.

Απολαύστε υπεύθυνα!

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ