Ο Εqualizer… θα επαναφέρει την τάξη

Article featured image
Article featured image

Βασισμένο στην ομώνυμη αστυνομική τηλεοπτική σειρά του CBS (1985-1989), το «The Equalizer» είναι μια ανθρωποκεντρική ταινία δράσης με αγωνιώδη πλοκή και δυνατές ερμηνείες. Ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον, μετά το «Training Day», το οποίο μάλιστα εξασφάλισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου στο διάσημο ηθοποιό το 2002. Το καστ συμπληρώνει η ανερχόμενη σταρ του Χόλυγουντ Κλόι-Γκρέις Μορέτζ (HUGO, KICK-ASS) μαζί με την ξεχωριστή Μελίσα Λέο (Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου για το THE FIGHTER).

Ο Ρόμπερτ ΜακΚάλ (Ντένζελ Ουάσινγκτον), ένας πρώην αστυνομικός των μυστικών υπηρεσιών, βάζει τα δυνατά του, για να καταφέρει να προσαρμοστεί σε πιο ήρεμους ρυθμούς ζωής και να απωθήσει από το μυαλό του εικόνες, πρόσωπα και καταστάσεις από το πρόσφατο, ζοφερό παρελθόν.

Όταν, όμως, ο ΜακΚάλ γνωρίζει την Τέρι (Κλόι-Γκρέις Μορέτζ), μια νεαρή κοπέλα που έχει καταντήσει υποχείριο σκληρών Ρώσων μαφιόζων, δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Χωρίς δεύτερες σκέψεις εγκαταλείπει την ήσυχη και αποστασιοποιημένη ζωούλα του και αποφασίζει να εκδικηθεί αυτούς που κακοποιούν και εκμεταλλεύονται τους αδύναμους. Η άρτια εκπαίδευση που έχει λάβει θα του φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στον νέο ρόλο που πρόκειται να αναλάβει.

Mάθε τις ώρες και τις αίθουσες προβολής στο Time Out Cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ