Fairytale gone bad

Article featured image
Article featured image

Ο μυστικός γάμος των «Brangelina»-που τελικά δεν ήταν και τόσο μυστικός...

 

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία! Κάτω από άκρα μυστικότητα, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie ενώθηκαν το περασμένο Σάββατο, 23 Αυγούστου, με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε μια «σεμνή και λιτή τελετή» που έλαβε χώρα στο Chateau Miraval, τον... πύργο που διαθέτει η οικογένεια στη Νότια Γαλλία.

Και εκεί που επιτέλους χάρηκα που ένα τόσο διάσημο και λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ απόφασισε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το γάμο του και δεν μπήκε στη διαδικασία να «πουλήσει» στα μίντια την πιο σημαντική μέρα της ζωής του, έκαναν δια μαγείας την εμφάνιση τους τα πρώτα εξώφυλλα με τις αποκλειστικές φωτογραφίες από το μυστήριο.

Ξενέρωσα. Θα μου πεις γιατί; Επειδή δεν ήσουν καλεσμένος; Φίλοι σου είναι; Εδώ τον πατέρα της δεν κάλεσε η Angelina, εσένα θα σκεφτόταν; Όχι, αλλά μου χάλασαν το παραμύθι και μου επιβεβαίωσαν αυτό που πάντα πίστευα. Ότι τελικά, τα πάντα έχουν την τιμή τους.

 

4+1 πράγματα που έμαθα μέχρι τώρα για τον περιβόητο γάμο:


  1. Μπορεί το ζευγάρι να ταξίδεψε στη Γαλλία με ιδιωτικό τζετ, αλλά δεν είχε budget για να προσλάβει wedding planner. Κάπως έτσι το συγκεκριμένο ρόλο ανέλαβαν τα έξι τους παιδιά...





     

  2. Οι μεγαλύτεροι γιοι του ζευγαριού Maddox και Pax περπάτησαν με τη μαμά τους στον νυφικό διάδρομο, η  Zahara και η Vivienne πέταξαν ροδοπέταλα που μάζεψαν από τον κήπο, ενώ η Shiloh και η Knox κρατούσαν τις βέρες.

     

  3. Ο γάμος έγινε σε στενό κλειστό οικογενειακό κύκλο. Μόνοι μερικοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού ήταν καλεσμένοι. Α ναι! Και τα... περιοδικά Hello! και People!





     

  4. Το νυφικό ήταν Atelier Versace και έφερε πάνω του κεντημένα αφηρημένα σχέδια που έφτιαξαν τα έξι παιδιά του ζεύγους «Brangelina». Λογικό αν αναλογιστείς ότι τα παιδιά μπορεί να είχαν απέναντι τους την Donatella Versace την ώρα που ζωγράφιζαν!





     

  5. Τα οικονομικά του Brad Pitt φαίνεται ότι δεν πάνε πολύ καλά τώρα τελευταία. Εμφανίστηκε στην εκκλησία φορώντας ένα παλιό του κουστούμι και δανείστηκε τη γραβάτα του από τους γιους του, αφού ξέχασε να πακετάρει τη δική του στη βαλίτσα!



Για την ιστορία...


  • Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie γνωρίστηκαν το 2005 στα γυρίσματα της ταινίας «Mr. & Mrs. Smith», ενόσω ο Pitt ήταν ακόμα παντρεμένος με την Jennifer Aniston.





     

  • Τον Ιανούριο του 2005 ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους έπειτα από επτά χρόνια γάμου. Αν και ο Pitt διέψευσε τις φήμες ότι απάτησε την Aniston, παραδέχτηκε ότι ερωτεύτηκε την Angelina Jolie στο πλατό.

     

  • Ένα χρόνο μετά, τον Ιανουάριο του 2006, η Jolie επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Brad Pitt και ότι περίμενε το παιδί του.

     

  • Ο Brad Pitt υιοθέτησε τα θετά παιδιά της Jolie, Maddox και Zahara. Οι δυο τους απέκτησαν μια κόρη, την Shiloh και υιοθέτησαν ακόμη ένα αγοράκι τον Pax. Το 2008 το ζευγάρι απέκτησε δίδυμα, τον Knox και την Vivienne.

     

  • Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στις αρχές του 2012 ύστερα από επτά χρόνια κοινής ζωής.

     

  • Ο Pitt είχε δηλώσει ότι δεν σκόπευε να παντρευτεί πριν από τη νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων.

     

  • Στις 23 Αυγούστου 2014, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στη Νότια Γαλλία.

     

  • Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος του Brad Pitt και ο τρίτος της Angelina Jolie. Το 1996, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παντρεύτηκε τον Βρετανό ηθοποιό Johnny Lee Miller με τον οποίο χώρισε 18 μήνες μετά, ενώ το 2000 με τον Billy Bob Thornton. Ο γάμος τους κράτησε δύο χρόνια.



Άντε βρε! Και στα δικά μας!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ