Ο Φιντέλ ζει και στέλνει επιστολή στον Μαραντόνα

Article featured image
Article featured image

Η ιστοσελίδα τηλεοπτικού δικτύου της Βενεζουέλας, διαψεύδει τις φήμες ότι ο Φιντέλ Κάστρο έχει πεθάνει και αναφέρει ότι ο ίδιος έστειλε επιστολή στον Αργεντινό Ντιέγκο Μαραντόνα.

 

Ο Φιντέλ, δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από την ημέρα της ιστορικής προσέγγισης της Κούβας με τις Ηνωμένες Πολιτείες, την οποία προώθησε ο αδελφός του και νυν πρόεδρος της χώρας Ραούλ Κάστρο

Έτσι, η «σιωπή και απουσία» του Φιντέλ, φούντωσε και πάλι τις εικασίες σχετικά με την υγεία του.

Φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα του δικτύου Telesur, δείχνουν τον Μαραντόνα, ο οποίος είχε επισκεφτεί πρόσφατα την Κούβα, να κρατά και να διαβάζει μια ολιγοσέλιδη επιστολή με την υπογραφή του 88χρονου Φιντέλ Κάστρο. Η ιστοσελίδα δεν δημοσιεύει όμως το περιεχόμενο της επιστολής του Κάστρο προς τον Μαραντόνα.

«Ο ηγέτης της κουβανικής επανάστασης, ο Φιντέλ Κάστρο, είναι ζωντανός και έγραψε μια επιστολή προς τον αστέρα του ποδοσφαίρου» αναφέρει η Telesur.

Πάντως είναι αλήθεια ότι η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Φιντέλ Κάστρο ήταν στις 17 Οκτωβρίου σε κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Το δίκτυο Telesur είναι ένα ισχυρό δημοσιογραφικό μέσο που χρηματοδοτείται από αριστερές κυβερνήσεις στη Λατινική Αμερική και ειδικότερα της Βενεζουέλας ώστε να γίνει το αντίβαρο των μεγάλων δυτικών τηλεοπτικών δικτύων όπως το CNN και το BBC.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ