Οι 3 απλούστεροι και κομψότεροι τρόποι να φοράμε κασκόλ

Article featured image
Article featured image

Μπορεί να διανύουμε τις αλκυονίδες μέρες, για τις οποίες μπορείς να μάθεις όλα τα σχετικά πατώντας ΕΔΩ, όμως ο χειμώνας ακόμα βρίσκεται στο μέσο του και οι παγωμένες μέρες που έχουμε μπροστά μας είναι πολλές.



Το περιοδικό Andro μας προτείνει τους τρεις απλούστερους και κομψότερους τρόπους στο πώς να φοράμε το απόλυτο χειμωνιατικό αξεσουάρ. Το κασκόλ.

Η αγχόνη: Στην περίπτωση αυτή, διπλώνετε το κασκόλ σας στα δύο, το τυλίγετε γύρω απ’ το λαιμό σας και περνάτε τα δύο άκρα μέσα από τη θηλειά που σχηματίσατε. Μετά μπορείτε να το βάλετε μέσα απ’ το πουλόβερ ή να το αφήσετε χύμα πάνω απ’ το σακάκι σας ή το μπουφάν σας.

Ο κολεγιακός: Πανεύκολος. Σαν να περιορίζεστε στο 1ο στάδιο του δεσίματος μιας γραβάτας. Αφού το ρίξετε στο λαιμό σας περνάτε το ένα άκρο πάνω από το άλλο. Το καλό είναι ότι ταιριάζει τόσο με formal όσο και με casual look, ανάλογα με το ντύσιμό σας και το ίδιο το κασκόλ. Το κακό είναι ότι «γλιστράει».

Ο σοφιστικέ «μια κι έξω»: Φοριέται ακόμα και με μακό. Αυτή η τελευταία τεχνική, θέλει να βάζετε το 1/3 του κασκόλ σας από τη μία πλευρά και, στη συνέχεια, να τυλίγετε το μακρύ μέρος γύρω απ’ το λαιμό σας. Αν αφήσετε τα άκρα να κρέμονται μπροστά σας, φροντίστε το ένα να είναι μακρύτερο από το άλλο. Ειδάλλως, μπορείτε να τα καμουφλάρετε μέσα από το πουλόβερ/γιλέκο/σακάκι σας. Το στυλάκι αυτό είναι πιο urban και αυθόρμητο, γιατί δεν διαθέτει κόμπο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ