Fan του Ρόμπερτ Ντε Νίρο τινάζει τα μυαλά του στον αέρα [αναπαριστώντας μια σκηνή]

Article featured image
Article featured image

Ένας 20χρονος φαν του Ρόμπερτ Ντε Νίρο τίναξε τα μυαλά του στον αέρα αναπαριστώντας την περίφημη σκηνή με τη ρώσικη ρουλέτα από τον «Ελαφοκυνηγό».

 

Ο Χιλιανός Μπράιαν Χαβιέ Σότο Αγκιλέρα, είχε πάει επίσκεψη στον φίλο του Τζόναθαν Ταπία Χιμένεθ, όταν φαίνεται να του πρότεινε να παίξουν το θανάσιμο αυτό παιχνίδι.

Ο 20χρονος Μπράιαν είχε πάρει μαζί του ένα ρεβόλβερ και ήταν αποφασισμένος να αναπαραστήσει τη σκηνή από την ταινία του 1978 όπου οι φυλακισμένοι, ανάμεσα στους οποίους και ο Ντε Νίρο, υποχρεώνονταν να παίξουν ρωσική ρουλέτα από τους δεσμώτες τους, οι οποίοι πόνταραν στο ποιος θα σκοτωθεί.

 

 20χρονος φαν του Ρόμπερτ Ντε Νίρο τινάζει τα μυαλά του στον αέρα αναπαριστώντας σκηνή από τον «Ελαφοκυνηγό» [βίντεο]



Ο 27χρονος φίλος του είπε: «Μπήκε μέσα στο σπίτι, άφησε το πιστόλι πάνω στο τραπέζι και μου είπε ότι ήθελε να αναδημιουργήσει τη σκηνή από τον “Ελαφοκυνηγό”. Μετά έβγαλε από την τσέπη του λεφτά και τα πέταξε πάνω στο τραπέζι, προκαλώντας με να πάρω μέρος».

«Τον ρώτησα αν το πιστόλι είχε αληθινές σφαίρες μέσα και όταν μου είπε “ναι”, του είπα ότι είναι τρελός και ότι δεν θέλω να παίξω. Μετά, βγήκα για λίγο στον κήπο, όταν ξαφνικά άκουσα έναν πυροβολισμό. Γύρισα τρέχοντας στο σπίτι και είδα τον Μπράιαν να κείτεται στο πάτωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος» κατέληξε.

Μετά το γεγονός, ο φίλος του κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο και ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα πέθανε.

 

Δείτε τη σκηνή από τη βραβευμένη με 5 Όσκαρ ταινία:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ