Εργαστήρι για τη βιολογική καλλιέργεια [Φτιάχνω τον δικό μου κήπο]

Το Εργαστήρι Προσωπικής Ανάπτυξης εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία με τον βιοκαλλιεργητή Κυριάκο Κυριάκου και μας προσκαλεί σε μια πρώτη, δωρεάν, ενδιαφέρουσα συνάντηση με ένα θέμα που αφορά όλους!

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, από τις 18.00 μέχρι τις 20.00, θα μάθουμε πως να καλλιεργούμε μόνοι μας τη δική μας νόστιμη και θρεπτική τροφή, απαλλαγμένη από χημικά και φυτοφάρμακα!


Ο καθένας μπορεί να φτιάξει ένα κήπο, μικρής ή μεγάλης έκτασης, ανάλογα με τον χώρο και τις ανάγκες του.


Ο βασικός στόχος του σεμιναρίου, είναι η εισαγωγή των συμμετεχόντων στις πρακτικές της βιολογικής καλλιέργειας. Μαθαίνουμε πως να δημιουργούμε εύφορο έδαφος με ορθή εφαρμογή καλλιεργητικών πρακτικών, καθώς και πως να διατηρούμε μια φυσική ισορροπία στον κήπο μας με ελάχιστη ανθρώπινη παρέμβαση.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να φτιάξουν το δικό τους σπιτικό κήπο, καθώς και σε ερασιτέχνες κηπουρούς και αγρότες. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ, αλλά είναι απαραίτητη η προκράτηση της θέσης λόγω περιορισμένου αριθμού. Επίσης, σημαντικό είναι να ξέρεις πως δεν απαιτούνται προηγούμενες γνώσεις για την παρακολούθηση του εργαστηρίου.

 

Μάθετε περισσότερα για την K.K. Biofresh στη σελίδα http://biofresh.com.cy

Το Εργαστήρι Προσωπικής Ανάπτυξης βρίσκεται στην Πουλίου-Καποτά 20Β, Παλουριώτισσα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 96 841803, 99 654164

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ