Δήθεν προφήτης κάνει ότι αιωρείται [βίντεο]

Αυτοαποκαλούμενος προφήτης στη Ζιμπάμπουε προσπαθεί να αποδείξει ότι «περπατάει στον αέρα» και γίνεται ρεζίλι στο διαδίκτυο.

 


Article featured image
Article featured image

Ο χριστιανός ιεροκήρυκας Μπουσίρι, ο οποίος έχει 239.000 ακόλουθους στο Facebook και άλλους 13.000 στο Twitter, είναι μέρος της «πεφωτισμένης» χριστιανικής οργάνωσης «Gathering» και ισχυρίζεται πως τα πλάνα είναι απόδειξη ότι μπορεί να «περπατήσει στον αέρα.»

Η περίπτωσή του έχει γίνει τοπικό ανέκδοτο, αφού στο παρελθόν ισχυριζόταν ότι είναι επικεφαλής μιας οργάνωσης που ονομάζεται AFFRICI και ότι μπορεί να «μπει στο βασίλειο πνεύμα» και ότι ο Θεός τον ευλόγησε με ένα ιδιωτικό τζετ που όμως κανείς άλλος δεν επιτρέπεται να δει. Καθώς τον θεωρούν απατεώνα, κάλεσε τις κάμερες στο σπίτι του για να αποδείξει ότι μπορεί να πετάξει αλλά αυτό το βίντεο δεν φαίνεται να βελτιώνει την αξιοπιστία του.

Το βίντεο ξεκινά με τον Μπουσίρι που έχει τα πόδια του ψηλά κάτω από τη σκάλα.

Στο βίντεο αρχικά φαίνεται πράγματι να αιωρείται (μετά το τελευταίο σκαλοπάτι) αλλά την κρίσιμη στιγμή, η κάμερα δείχνει τα πόδια του.Καθώς ο ίδιος είναι έτοιμος να «προσγειωθεί», η κάμερα στρίβει γρήγορα μακριά για να αποφύγει να δείξει έναν από τους άνδρες που τον κρατούσαν στον αέρα. Το βίντεο πιάνει τη σκιά του άνδρα αποκαλύπτοντας την απάτη.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ