Ο Μιχάλης Ττερλικκάς live στις «Εστιάδες» κάθε Παρασκευοσάββατο

Article featured image
Article featured image

Ένα live πολύ διαφορετικό απ’ όλα όσα παρουσιάζονται στην πόλη. Οι Εστιάδες προτείνουν παραδοσιακές κυπριακές βραδιές, με έναν καλλιτέχνη που έχει ταυτιστεί με τον καλύτερο τρόπο με την μουσική παράδοσή μας.

Ακούμε το «Ασιερόμπασμα», «Τ’ Αη Γιωρκού», το «Τρείς ελιές τζαι μιάν τομάταν» τζαι άλλα πολλά όμορφα τραγούδια που μας θυμίζουν πόσο δυνατές είναι οι μουσικές ρίζες μας αλλά και πόσο καλά εφόδια έχουμε για ένα καλύτερο πολιτιστικό (και όχι) μέλλον.

Το πρόγραμμα του Μιχάλη Ττερλικκά με τη μουσική παρέα «Μούσα» παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ενώ το εστιατόριο «Εστιάδες» προσαρμοσμόζει ανάλογα και το μπουφέ, γεμίζοντάς το με τα καλύτερα κυπριακά εδέσματα.





Φωτογραφία: Γιάννος Δημητρίου

 

Εστιάδες

Πρεβέζης 9, Λευκωσία

Τηλ. 22676232

 




ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΝ ΣΑΒΒΑΤΟΝ ΣΤΕΣ "ΕΣΤΙΑΔΕΣ"Ξανά το ερχόμενον Παρασκευοσάββατον.Κοπιάστε. :-) Για προκρατήσεις: Τηλ.: 22676232


Posted by Michalis Terlikkas on Tuesday, 29 September 2015



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ένας 18χρονος ερεύνησε τα αρχεία Έπσταϊν για σχολική εργασία και βρέθηκε αντιμέτωπος με μήνυση

Article featured image

Ένας ορειβάτης ξαναβρήκε το σακίδιό του 60 χρόνια μετά την πτώση του σε παγετώνα

Article featured image

Τι κρυβόταν στα χρώματα των έργων της Αρχαίας Αιγύπτου και άντεξαν για χιλιάδες χρόνια