Πάμε και φέτος στο Pop-up Festival

Για έξι εβδομάδες, στην πιο κεντρική αρτηρία της πρωτεύουσας, νέοι επιχειρηματίες, δημιουργοί, καλλιτέχνες, τεχνίτες και άλλοι επαγγελματίες, αλλά και νεοφυείς επιχειρήσεις (startups) θα παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους, θα δείξουν τη δουλειά τους και θα έρθουν σε επαφή με το κοινό της Λευκωσίας.

 


Article featured image
Article featured image

Όλα αυτά, θα λάβουν χώρα στο Pop-up Festival, το οποίο διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Λευκωσίας, στη Λεωφόρο Μακαρίου, από τις 13 Νοεμβρίου, μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου.

Στόχος του φετινού φεστιβάλ είναι όχι μόνο η τόνωση και η αναζωογόνηση της Λεωφόρου Μακαρίου με την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, είτε μέσω της εμπορικής δραστηριότητας είτε μέσω της καινοτομίας, αλλά και η ανάδειξη νέων ταλέντων μέσω της δημιουργίας.

Το φεστιβάλ πλαισιώνουν παράλληλες δραστηριότητες (εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές), που εστιάζουν στην ενεργό συμμετοχή του κοινού.

Το Pop-up Festival 2015 είναι εμπνευσμένο από τα Pop-up shops, τα καταστήματα  δηλαδή που «ξεπετάγονται» προσωρινά και για μικρό χρονικό διάστημα σε εμπορικές οδούς, εκθέτουν προϊόντα προς πώληση και παράλληλα φιλοξενούν πολιτιστικά δρώμενα, προκαλώντας το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Φέτος το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί εξολοκλήρου στο City Plaza σε 23 συνολικά καταστήματα στο υπόγειο, στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου.

Σχεδιαστές από το χώρο της μόδας, της διακόσμησης, του επίπλου, του κοσμήματος και της χειροτεχνίας θα δώσουν και φέτος το παρόν τους, όπως και γκαλερί και καταστήματα πώλησης έργων τέχνης.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ