Ένα κυπριακό προϊόν εξαιρετικής ποιότητας

Το Εξαιρετικό Παρθένο Βιολογικό Αγουρέλαιο Ολέαστρο Περιορισμένης Έκδοσης είναι… ότι καλύτερο μπορεί να προσφέρει το ελαιόλαδο.

 


Article featured image
Article featured image

Από 100% εκλεκτή κορωνέικη ελιά, που καλλιεργείται βιολογικά και παράγεται με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης με μυλόπετρες, στον ιδιόκτητο χώρο του Ολέαστρου, στην Ανώγυρα, το αργότερο εντός δύο ωρών από τη συγκομιδή.

Έχει πικάντικη γεύση και πολύπλοκα αρώματα. Περιέχει ελαιασίνη (η ισχυρότερη αντιοξειδωτική ουσία) και ελαιοκανθάλη (με αντιφλεγμονώδεις και νευροπροστατευτικές ιδιότητες) που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο τρόφιμο.

Αυτή η αφρόκρεμα των ελαιολάδων παράγεται σε περιορισμένη έκδοση, μόνο για χίλιες κομψές χειροποίητες πολυτελείς φιάλες επώνυμων σχεδιαστών του μισού λίτρου, σε εξίσου πολυτελή κουτιά, με σκοπό να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

«Σε ένα κατάλουστο τοπίο, όπου η μυθολογία συναντά τη θρησκεία, το ευλογημένο τούτο προϊόν γίνεται με ‘μεράκι’, μέχρι να φτάσει την τελειότητα. Ένα προϊόν για το οποίο η Κύπρος μας μπορεί να είναι υπερήφανη».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ