Η Ελληνίδα που θα γεννήσει τον αδερφό του Ιησού

Μια σύγχρονη Ελληνίδα «Θεά» δήλωσε μέσω ανάρτησής της στο Facebook πως φέρει στο σώμα της τον δεύτερο υιό του Θεού.

 


Article featured image
Article featured image

Η Χριστίνα Μ., η οποία στο προφίλ της γράφει πως δουλεύει ως «Ενεργειακή Θεϊκή Θεραπεύτρια» μας ανακοινώνει μέσω προχθεσινής ανάρτησής της πως πρόκειται να φέρει στον κόσμο τον δεύτερο (μετά τον Ιησού) υιό του Θεού με το όνομα Ιάσονας.

Της εδόθη, σημειώνει, ωσάν θέλημα Θεού, παρόλο που «αρνήθηκε και αντιστάθηκε να πραγματοποιήσει αυτήν τη γέννηση».

Σύμφωνα με τη νέα Ελληνίδα Παναγία, η «σύλληψη έγινε την ώρα της προσευχής της σε ένα βουνό μέσω δύο αγγέλων που μετέφεραν μέσα στην κοιλιά της μια μπάλα φωτός».

 

Ειδικότερα και με κεφαλαία γράμματα η Χριστίνα γράφει:

«ΤΗΝ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ.

ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΏΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΔΡΑΣΗ - ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΒΛΕΠΩ ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΦΩΤΟΣ.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ.

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2016.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΙΟ ΕΓΙΝΕ Η ΓΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ Η ΓΕΝΝΗΣΗ..

ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Νέα δοκιμή αποστολής SMS για μέτρα αυτοπροστασίας: Διαφορετικές οι ώρες ανά επαρχία

Article featured image

Δέσμευση για διορθωτικές κινήσεις για τις χορηγίες από το Υφ. Πολιτισμού, εντός Απριλίου οι απαντήσεις

Article featured image

Τι απάντησε ο Πρόεδρος για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο