Ποιοι λαοί πλένουν τα χέρια τους μετά την τουαλέτα;

Μια μελέτη της WIN/ Gallup International καταγράφει ποιοι λαοί πλένουν τα χέρια τους μετά την τουαλέτα.

 


Article featured image
Article featured image

Από τις χώρες της Ευρώπης, σύμφωνα με την μελέτη, οι Έλληνες είναι οι πιο καθαροί, αφού το 85% λένε ότι πλένουν τα χέρια τους με σαπούνι και νερό αμέσως μετά την τουαλέτα. Οι Ολλανδοί, είναι οι λιγότερο καθαροί, με μόνο το 50% να πλένεται.

Στην Αμερική ως ο πιο καθαρός λαός «ψηφίστηκε» η Κολομβία, με το 93% να πλένεται, ενώ οι λιγότερο πιο καθαροί είναι οι κάτοικοι του Μεξικό, με μόνο το 32% να πλένουν τα χέρια τους μετά την τουαλέτα.

Στην έρευνα, έλαβαν μέρος συνολικά 64 χώρες. Οι πιο λερωμένες χώρες από ολόκληρη την έρευνα, είναι η Ιαπωνία  με μόνο το 30% να πλένεται και η Κίνα με 23%.

Στην κορυφή βρίσκεται η Σαουδική Αραβία.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ποια είναι η ισραηλινή εταιρεία που συνεργάζεται με (ευαίσθητες) δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες της Κύπρου

Article featured image

Τα ποτάμια της Ευρώπης στερεύουν

Article featured image

Συνετρίβη στη Σελήνη πύραυλος της Space X που έχει το μέγεθος πενταόροφου κτηρίου