Έτσι θα είναι το iPhone 7;

H Apple πειραματίζεται με αρκετές σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό του νέου iPhone.

 


Article featured image
Article featured image

Aυτό αναφέρει μια διαρροή στην κινεζική ιστοσελίδα Weibo.

Οι ειδικοί ωστόσο πιστεύουν, ότι φαντάζει απίθανο η Apple να εφαρμόσει όλες αυτές τις αλλαγές ταυτόχρονα.

Δείτε πιο κάτω μερικές από τις μεγαλύτερες φήμες που κυκλοφορούν.

 

1. Δεν θα υπάρχει πια η «lightning»  θύρα φόρτισης

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, η Apple ίσως καταργήσει τη «lightning» θύρα φόρτισης και στραφεί σε ένα φορτιστή USB, σαν αυτό του νέου MacBook. Όπως αναφέρει το highsnobiety, πολλά τηλέφωνα με Android θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν USB Type-C θύρα το 2016, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξει ένα νέο στάνταρ  μια θύρα που θα ταιριάζει σε όλους τους φορτιστές smartphone.

 

2.  Wireless charging

Μιλάει από μόνο του. Ακόμα όμως δεν έχουμε ακούσει λέξη για το αν θα είναι συμβατό με τα ήδη υπάρχον ασύρματα charging docks.

 

3.  Multi-touch 3D touch

Δύο και τριών δακτύλων κινήσεις  θα μπορούσαν να εισαχθούν με το iPhone 7, εκτός από τις 3D δυνατότητες αφής του τελευταίου μοντέλου iPhone.

 

4. Fingerprin τεχνολογία αναγνώρισης … στην οθόνη

Λέμε αντίο στο home button γιατί η Apple φέρεται να έχει κατοχυρώσει πατέντα για τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος, στην οθόνη του τηλεφώνου.

 

5. Dual cameras

Βελτιώνοντας την πίσω κάμερα με  λειτουργία Dual Camera, το iPhone 7 θα έχει οπτικό ζουμ.

 

6. Αντίο στην υποδοχή για τ’ ακουστικά

Η 3.5 χλστ. υποδοχή για τα ακουστικά ίσως καταργηθεί. Φυσικά για να γίνει το iPhone 7 λεπτότερο από οποιοδήποτε άλλο iPhone. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σαν ένα λεπτό φύλλο χαρτιού, αρκεί να πείτε αντίο στη μουσική με τα ενσύρματα ακουστικά σας και στα βίντεο του YouTube  κατά τη διάρκεια της βόλτας σας ή του ταξιδιού σας. Αν μια τέτοια ριζική αλλαγή προχωρήσει τότε θα πρέπει στην Apple να κάνουν τα ακουστικά του iphone συμβατά μέσω του Lightning connector ή Bluetooth.

Στο μέλλον η Apple θεωρεί ότι τα αξεσουάρ θα είναι όλα ασύρματα και αυτό θα μειώσει την ανάγκη για περισσότερες θύρες στις συσκευές μας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ