Ο κόκκινος Power Ranger είναι… ύποπτος για φόνο με σπαθί

Ο ηθοποιός Ρικάρντο Μεντίνα, ο οποίος είχε τον ρόλο του κόκκινου Power Ranger, συνελήφθη κατηγορούμενος για τη δολοφονία του συγκάτοικού του με σπαθί.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Τζόσουα Σάτερ βρέθηκε μαχαιρωμένος το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με την Telegraph, ο 36χρονος Μεντίνα κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία και παρέμεινε στο διαμέρισμα μέχρι να φτάσουν οι αρχές.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες ανέφερε ότι προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών. Ο Μεντίνα στη συνέχεια πήγε στο δωμάτιό του και όταν ο Σάτερ τον ακολούθησε, ο ηθοποιός χρησιμοποίησε ένα σπαθί που είχε στην κατοχή του και τον μαχαίρωσε στο στομάχι.

Στο περιστατικό ήταν παρούσα και η κοπέλα του Μεντίνα. Ο Σάτερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 



 

O Ρικάρντο Μεντίνα είχε τον ρόλο του κόκκινου Power Ranger στη σειρά το 2002. Είχε επίσης εμφανιστεί στις τηλεοπτικές σειρές ER και CSI: Miami. Ο ηθοποιός βρίσκεται υπό κράτηση και η εγγύησή του ορίστηκε στο ένα εκατομμύριο δολάρια.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να γλιτώσει τη φυλακή

Article featured image

Τρεις ελληνικές πόλεις στη λίστα με τις κορυφαίες του κόσμου για street food

Article featured image

Οι Beatles βγάζουν νέα έκδοση του «Rubber Soul» με ένα άγνωστο τραγούδι του Τζον Λένον