Έντεχνες βραδιές στο Lock Stock n Barrel

Είσαι φοιτητής στη Λευκωσία και δε ξέρεις ακόμα πως να αξιοποιήσεις τις βραδιές της Πέμπτης, οι οποίες είναι αφιερωμένες στους φοιτητές;


Article featured image
Article featured image

Το μπαράκι Lock Stock n Barrel, που βρίσκεται στη Λαϊκή γειτονία σου έχει τη λύση! 



Αυτή την Πέμπτη αλλά και κάθε Πέμπτη, το μπαράκι φιλοξενεί την πιο έντεχνη νεανική μπάντα που θα δώσει νόημα στα βράδια της Πέμπτης σου!



Η μπάντα που στο ρεπερτόριο της έχει έντεχνα λαϊκά, αλλά και ροκ ελληνικά τραγούδια, αποτελείται από τους Χαράλαμπο Αλεξάνδρου στην κιθάρα και τραγούδι, τον Κυριάκο Στυλιανού στην Κιθάρα και τραγούδι και τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου στην κιθάρα.



Η μουσική αρχίζει στις 21.30, αλλά το κέφι κρατά μέχρι και τις 2.30 τα ξημερώματα. Η είσοδος τις Πέμπτες είναι δωρεάν!



Το Lock Stock n Barrel, τις Παρασκευές φιλοξενεί την έντεχνη μουσική μπάντα που αποτελείται από τους Γιάννη Καραμπάτσο (κιθάρα – τραγούδι) και τον Θεόδωρο Αγαθοκλέους (κιθάρα – τραγούδι) με επιπλέον χρέωση 3 ευρώ το άτομο.



Τα Σάββατα, θα συναντήσεις την έντεχνη λαϊκή μπάντα που αποτελείται από τους Αυγερινό Στυλιανού (κιθάρα - τραγούδι) και Ντάνη Ιακώβου (κιθάρα - τραγούδι) με επιπλέον χρέωση 3 ευρώ το άτομο.  



Το παρεΐστικο μαγαζάκι που βρίσκεται στην Παλιά Λευκωσία και συγκεκριμένα στην Λαϊκή γειτονιά, (Ιπποκράτους 30 Β), είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 17.00 μέχρις τις 2.30 τα ξημερώματα.



Εκεί εκτός από μπίρες, κρασιά και κοκτέιλ, μπορείς να βρεις και μια μεγάλη ποικιλία φαγητών όπως σουβλάκια, μπριζόλες, μακαρονάδες, χοιρινά φιλετάκια με κουμανταρία και πολλές άλλες λιχουδιές.  

Για κρατήσεις τηλεφώνησε στο 96330426.

 



 



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ