Νέα δεδομένα αναφορικά με τις σχιστίες και τις δυσμορφίες προσώπου

Η 2η Παγκύπρια Ημερίδα Σχιστιών & Κρανιοπροσωπικών Ανωμαλιών με τίτλο «Σχιστίες & άλλες κρανιοπροσωπικές ανωμαλίες. Νέα δεδομένα» διοργανώνεται το Σάββατο 4 Απριλίου από τις 14.00 έως τις 20.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.


Article featured image
Article featured image

Η ημερίδα διοργανώνεται από το Πρόγραμμα Λογοθεραπείας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου σε συνεργασία με το Κυπριακό Κέντρο Σχιστιών & Δυσμορφιών Προσώπου «MEDICLEFT».

Συνδιοργανωτές της ημερίδας είναι οι: Κυπριακή Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, Εταιρεία Εμβρυϊκής Ιατρικής Κύπρου, Γυναικολογική & Μαιευτική Εταιρεία Κύπρου, Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου, Ορθοδοντική Εταιρεία Κύπρου, Κυπριακή Εταιρεία Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, Εταιρεία Περιγεννητικής Ιατρικής Κύπρου και ο Σύλλογος Εγγεγραμμένων Λογοπαθολόγων.

Πρωταρχικός στόχος της ημερίδας είναι να ενημερώσει τον ιατρικό κόσμο της Κύπρου καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τα νέα δεδομένα που αφορούν τις σχιστίες και τις δυσμορφίες προσώπου και να καταστεί μια από τις σημαντικότερες ιατρικές διοργανώσεις στην Κύπρο.

Η ημερίδα θα καλύψει θέματα όπως διάγνωση, δυσλειτουργίες, προγεννητική διάγνωση, ορθοδοντική, σύγχρονη χειρουργική αντιμετώπιση, κ.α. 

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν.

Για δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στη Γραμματεία της Ημερίδας στο 25733000 ή στείλτε e-mail με τα στοιχεία σας στο info@synergyfoundation.eu

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ