Καταργείται ο Internet Explorer [η Microsoft ετοιμάζει νέο browser]

Ο πασίγνωστος για πάρα πολλά χρόνια στους χρήστες, Internet Explorer, καταργείται από τη Microsoft. Η εταιρεία ετοιμάζει νέο περιηγητή ιστοσελίδων με νέο όνομα και κυρίως επιδιώκει να δημιουργήσει νέο brand name.

 


Article featured image
Article featured image

Ο κολοσσός της σύγχρονης τεχνολογίας επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει μια νέα ονομασία για τον επερχόμενο browser της, ο οποίος αυτήν τη στιγμή φέρει το κωδικό όνομα «Spartan».

Ωστόσο, έγινε γνωστό ότι ο Internet Explorer θα συνεχίσει να υπάρχει σε ορισμένες εταιρικές εκδόσεις των Windows 10 αλλά η έμφαση θα δοθεί στον Spartan ο οποίος θα αποτελεί το βασικό μέσον περιήγησης στο Internet.

Η εταιρεία εκτιμά ότι η έλευση των Windows 10 αποτελεί μια ευκαιρία για rebranding του νέου browser, δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια το προφίλ του στους χρήστες συνεχώς «έχανε» και πολλοί προτίμησαν άλλους browsers, μεταξύ των οποίων τους δημοφιλείς πλέον Chrome, Mozilla και Safari.

«Eρευνούμε ποιο μπορεί να είναι το brand ή το όνομα αυτό, για τον browser μας στα Windows 10», αποκάλυψε ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ Κρις Καποσέλα, μιλώντας στο συνέδριο της Microsoft.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ