«Ενοχλητικές» οι κοπέλες που φτιάχνουν φραπέ στο δρόμο

Διαβάζουμε σε σημερινό άρθρο του Φιλελεύθερου πως, η Αστυνομία, ανταποκρινόμενη σε διαμαρτυρίες πολιτών -κυρίως γυναικών- διενήργησε δειγματοληπτικό έλεγχο σε κάποια από τα σημεία πώλησης καφέ, κυρίως φραπέ, στους περιφερειακούς δρόμους της Λευκωσίας, για να διαπιστώσει εάν νόμιμα πωλούν καφέ (χρειάζεται άδεια πλανοδιοπώλησης κ.ά.) και επιπλέον εάν οι κοπέλες που εργάζονται εκεί έχουν άδεια παραμονής και εργασίας.



 


Article featured image
Article featured image

Εντούτοις, δεν εντοπίστηκε οποιαδήποτε παρανομία, έτσι ώστε η Αστυνομία να προβεί σε σχετικές καταγγελίες.

Διαμαρτυρίες υποβλήθηκαν και στις τοπικές Αρχές, στα όρια των οποίων πωλούν καφέ τα κορίτσια με τα σορτς και τις μίνι φούστες, όμως και οι έλεγχοι που διενεργήθηκαν από αυτές, δεν κατέδειξαν μέχρι στιγμής οποιαδήποτε παρανομία και έτσι… η πώληση καφέ συνεχίζεται κανονικά.

Δε λέμε ότι δεν είναι λίγο περίεργο έως και «επικίνδυνο» -για τον ίδιο λόγο που είναι επικίνδυνα και τα billboards ή άλλοι παράγοντες που μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή από ένα οδηγό- να βλέπεις σε ένα κεντρικό και πολυσύχναστο δρόμο κοπέλες αραγμένες με καυτά σορτς και μίνι φούστες, το να κυκλοφορεί όμως μια κοπέλα με αυτή την περιβολή σε καμιά περίπτωση δεν είναι παράνομο και βεβαίως, κανείς δεν μπορεί να παρέμβει για να τους επιβάλει να φοράνε μακριές φούστες ή παντελόνια.

Οπότε, μήπως αντί για την Αστυνομία, να αποτεινόμασταν σε αυτά τα ορισμένα ξεφτέρια που αγαπάνε να σταματάνε για καφέ και σχεδόν κρέμονται από τα παράθυρα του αυτοκινήτου...

Αξίζει μόνο να παρατηρήσεις το body language κάποιων από αυτούς καθώς περιμένουν να χτυπηθεί το φραπέ… Μια εικόνα, χίλιες λέξεις! Πολύ πλάκα έχει!

Εξάλλου, καλοκαίρι έρχεται και η μίνι φούστα όπως και τα σορτσάκια, θα είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση του καύσωνα. Στη Λευκωσία είμαστε, δεν είμαστε δα και στο Πέρα Πεδί, όπως καλή ώρα η συμπαθέστατη κυρία της φωτογραφίας που πουλάει την πραμάτεια της κάτω από την δροσιά των πεύκων.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ