Τι γνώμη έχουν οι γυναίκες για το gay σεξ;

Το gay σεξ είναι ένα θέμα που καίει... Είτε γίνεται μεταξύ γυναικών είτε μεταξύ αντρών.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτή τη φορά όμως θα αναφερθούμε στο σεξ μεταξύ δύο γυναικών και πως το βλέπουν οι straight γυναίκες.

Θα το δοκίμαζαν, θα το παρακολουθούσαν σε ταινία πορνό ή απλώς δεν θέλουν να ακούσουν τίποτα γι' αυτό;



Επιτέλους, πραγματικές απαντήσεις και όχι θεωρίες συντακτών! Βέβαια, οι συντάκτριες στο ελληνικό follow me είναι, όπως φαίνεται, ντροπαλές οπότε τα ονόματα για ευνόητους λόγους δεν είναι πραγματικά.

 

Μου αρέσει πολύ να βλέπω ταινίες με λεσβιακό σεξ και ίσως το δοκίμαζα. Σαν όρο βάζω όμως η παρτενέρ να είναι επαγγελματίας! (Μαργαρίτα)

Θα το έκανα μόνο αν υπήρχε και άντρας. Μου φαίνεται βαρετό να είμαστε μόνο οι δυο μας. (Ατίθασο Πόνυ)

Ο συνδυασμός δυο κοριτσιών και ενός άντρα είναι kinky όπως και να το κάνουμε. Το γυναικείο σώμα είναι πιο σέξι, πιο θηλυκό. Μου αρέσουν και τα λεσβιακά ειδικά αν επικεντρώνονται στο στήθος. (Το Σιγανό Ποταμάκι Να Φοβάσαι)

Δεν μου αρέσει να με πασπατεύει γυναίκα. Πάω μόνο σε άντρα γυναικολόγο να φανταστείς και ούτε μου αρέσει το μασάζ από γυναίκα. Αυτό σημαίνει φυσικά πως ούτε μου αρέσει να το βλέπω σε πορνό. (Δήμητρα)

Όχι δεν μου αρέσει ούτε να το βλέπω ούτε επομένως να το δοκιμάσω. (Μαίρη)

Μου αρέσει να το βλέπω αλλά θα το δοκίμαζα μόνο αν είμαι σε συγκεκριμένη ευφορία! (Santa Barba)

Σκέτο λεσβιακό δεν μου αρέσει να βλέπω, πρέπει να υπάρχει και ένας άντρας. Πάντως αυτό δεν ισχύει και για την δοκιμή γιατί εκεί θα μπορούσα να το κάνω μόνο με μία γυναίκα αρκεί να είναι αυτή λεσβία και να ξέρει τι κάνει. (Preloved)

Χωρίς να θέλω να κρίνω τις γυναίκες που το έχουν δοκιμάσει και έχουν επιλέξει τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής, προσωπικά ούτε θα το δοκίμαζα ούτε θα το έβλεπα διότι απλά δεν με εκφράζει! Άλλο να το δεις από περιέργεια και άλλο γιατί είσαι fan και σου αρέσει! (Μιμή)


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ