Με ποιoν τρόπο οι σχέσεις του παρελθόντος επηρεάζουν το μέλλον μας;

Έχεις αναρωτηθεί πόσο το παρελθόν σου επηρεάζει το μέλλον σου;

 


Article featured image
Article featured image

Τι συμβαίνει όταν κρίνουμε τους άλλους;

Πώς μπορούμε να αφήσουμε πίσω το αρνητικό παρελθόν;Δες πιο κάτω το video όπου η Τζιλ Δούκα, συγγραφέας του #1 best seller «Αγάπη Τώρα: τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι» μιλάει με τους δημοσιογράφους Γωγώ Καλλιδονάκη και Νίκο Μοτάκη στην εκπομπή στο Κόκκινο:

 Μπορείς να δεις την Τζιλ στο σεμινάριο της Ακαδημίας Σχέσεων στις 4/4/15.

Το ilovestyle.com παρουσιάζει το σεμινάριο της Ακαδημίας Σχέσεων «H Τέχνη της Αγάπης», το Σάββατο 4 Απριλίου 2015, 10:30-14:30, στα Starbucks Centennial Λευκωσίας, Θεμιστοκλή Δέβρη 48 & Γρίβα Διγενή.

H Τέχνη της Αγάπης: είναι το ταχύρυθμο workshop που θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις μια μοναδική σχέση με το ταίρι σου. Ο Νικόλας Ουρανός, Ειδικός Σχέσεων και ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων και η  Τζιλ Δούκα, MBA, PCC ομιλήτρια διεθνούς φήμης,  συγγραφείς του best-seller βιβλίου: Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι, θα σε βοηθήσουν να ξεμπλοκάρεις και να αφήσεις στο παρελθόν ότι σε κρατάει μακριά από την Αληθινή Αγάπη.

Προλογίζει η Γωγώ Αλεξανδρινού

Εισιτήρια προσφοράς και πληροφορίες στο https://www.eventbrite.com/e/h-tickets-15973456037 και στο www.acadimiasxeseon.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ