Ποιοι θα είναι οι 300 του «ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ - ΔΕ ΠΑΡΤΥ»;

Μετά τo ξέφρενο ριφιφί του «The Vaults Party» στο θησαυροφυλάκιο της Τράπεζας Κύπρου, η δημοσίευση του οποίου είχε κυκλοφορήσει πολύ στην πόλη και σε χρόνο ρεκόρ, ενώ ανακηρύχθηκε μάλιστα και από την Jameson global ως το πιο επιτυχημένο event στην Ευρώπη, έφτασε η ώρα για την επόμενη επικίνδυνη αποστολή στην καρδιά της Λευκωσίας.

 


Article featured image
Article featured image

Η νέα συνεργασία της ομάδας ABR (δημιουργούς του The Afro Banana Republic) με την Jameson Whiskey, φέρνει κοντά σας το ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ «ΔΕ ΠΑΡΤΥ».

Για μία και μοναδική βραδιά, ο υπέροχος χώρος της Δημοτικής Αγοράς (Παλιό Δημαρχείο) θα φιλοξενήσει μια εκπληκτική κατασκευή που αποτελείται από 2000 πλαστικά καφάσια (κασόνια), η οποία θα διακτινίσει το φιλοθεάμον λαό στην ουτοπική χώρα της επαγγελικης διασκέδασης.

Εκεί που ο Πίκος Απίκος κερνάει σφηνάκια τον Αιμίλιο το μήλο και η Μαρουλίτα χαρίζει επιτέλους έναν χορό στον Βρασίδα, το ζόρικο κρεμμύδι.

 

Σε εντεταλμένη υπηρεσία πίσω από τα decks, θα κρατάνε την πυξίδα οι The mighty scoop, Pueblo Franco, Mr.Fox και Cotsios o Pikatillis.

Supported By: YEU Cyprus

Acoustics By: Stefanos Ioannides



Αναφορικά με το σκεπτικό πίσω από την ανακήρυξη του «The Vaults Party» ως του πιο επιτυχημένου στην Ευρώπη, μας ενημέρωσε σχετικά η Jameson brand ambassador στην Κύπρο, SiSi ODriscoll.

«Ο λόγος για τον οποίο το «The Vaults Parry» ήταν τόσο ξεχωριστό για το Jameson και βραβεύθηκε ως το καλύτερο event στην Ευρώπη, έχει να κάνει κυρίως με το πόσο μοναδικό και διαφορετικό ήταν. Συγκεκριμένα, υπάρχουν Jameson brand ambassadors σε περισσότερες από 40 χώρες, και ειλικρινά, ένα event σαν κι αυτό δεν έχει γίνει ποτέ ξανά. Το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε στο θησαυροφυλάκιο μιας εγκαταλελειμμένης τράπεζας το καθιστά ακόμα πιο μοναδικό ως event, και σίγουρα επέδρασσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο image του Jameson. Το δωμάτιο με τις πολυστερίνες, οι σκιές από τα φώτα, αλλά και το μπαρ, όλα στοιχεία που σίγουρα πρόσθεσαν στην αποτελεσματικότητα της εκδήλωσης, καθιστώντας την τόσο ξεχωριστή. Και σίγουρα, συνεργαζόμενοι για τις ανάγκες του party με μια τόσο σημαντική ομάδα όπως είναι το ABR, από μόνο του αυτό αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κέρδος για το brand».

 

ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ «ΔΕ ΠΑΡΤΥ»

Σάββατο 25 Απριλίου, Δημοτική Αγορά Παλιού Δημαρχείου Λευκωσίας, 21.00-02.00.

Είσοδος: 5€

 

Υ.Γ Μόνο 300 εισιτήρια εισόδου θα πουληθούν από 17 Απριλίου στο Funky Store (προπώληση ξεκινά στις 11.00 πμ).

Πυγμαλίωνος 33, Λευκωσία, τηλέφωνο 22101593.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ