Γνώρισε το ράγκμπι από τα «Αγρινά»

Την ευκαιρία να γνωρίσουν το ράγκμπι θα έχουν σήμερα, 30 Απριλίου στις 15.00, όσοι παρευρεθούν στο «The Mall of Cyprus» στη Λευκωσία.

 


Εκεί, θα βρίσκονται περίπου 20 αθλητές, οι οποίοι θα διδάξουν στον κόσμο τα βασικά ενός αθλήματος, που τα τελευταία χρόνια έχει τιμήσει την Κύπρο όσο κανένα άλλο ομαδικό στο διεθνές στερέωμα, με τη δημιουργία του παγκοσμίου ρεκόρ των 24 συνεχόμενων εθνικών νικών! 

Στη διάρκεια της τετράωρης εκδήλωσης, η οποία διεξάγεται με αφορμή τον Σαββατιάτικο αγώνα της Εθνικής Κύπρου με τη Λιθουανία, οι Κύπριοι αθλητές και προπονητές θα διδάξουν τα μυστικά του αθλήματος σε μικρούς και μεγάλους.

Ντυμένοι στα χρώματα της Κύπρου και των συλλόγων τους, τα «Αγρινά» θα δώσουν αυτόγραφα στον κόσμο, θα φωτογραφηθούν με όλους και θα λύσουν τις όποιες απορίες για αυτό το νέο μεν άθλημα στη χώρα, αλλά αρκετά δημοφιλές παγκοσμίως!

Θα υπάρχει επίσης οπτικοακουστικό υλικό, με στιγμιότυπα από τους αγώνες της Εθνικής μας και το παγκόσμιο ρεκόρ των 24 νικών, ενώ θα προσφερθούν και δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου, καθώς επίσης και δωροκουπόνια από το κατάστημα Intersport.


Σχετικα

Ομολόγησε τη δολοφονία της αδελφής της 18 χρόνια μετά

Τα 5 ερωτήματα που θέτει ο ΚΙΣΑ για την υπόθεση του 5μηνου βρέφους

Το εκπληκτικό ντοκιμαντέρ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που προβλήθηκε στο ΝΒΑ TV

Μάθε για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Αυτοβασανισμού

Τι είναι η Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων;

Δισκογραφική συμφωνία στην Αμερική για Κύπρια καλλιτέχνη, μόλις στα 25 της