Επιβάλλεται να είμαστε όλοι εκεί [Εθνική Σύνοδος για τη Νεολαία]

Διαβάζοντας τη λέξη σύνοδος, αμέσως σου δημιουργείται η αίσθηση πως κάτι σοβαρό, κάτι σπουδαίο θα συμβεί εκείνη τη μέρα. Μπίνγκο!

 


Article featured image
Article featured image

Μάθε πως, σκοπός της μεγάλης Συνόδου Νεολαίας, η οποία μάλιστα τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι ο καταρτισμός μιας Εθνικής Στρατηγικής για τη νεολαία, κάτι που για πρώτη φορά γίνεται στην Κύπρο!

Τι λες, είναι ή δεν είναι σημαντικός ο σκοπός;

Σε αυτή, προσκεκλημένοι είμαστε όλοι εμείς, οι νέοι όλων των ηλικιών, καθώς και εκπρόσωποι οργανώσεων νεολαίας, όπου όλοι μαζί θα έχουμε την ευκαιρία να εκφράσουμε άμεσα τις απόψεις μας!

Ο Οργανισμός Νεολαίας θα δώσει το βήμα στους νέους της Κύπρου για να εκφράσουν τις δικές τους σκέψεις, απόψεις, προσδοκίες αλλά και να συζητήσουν από κοινού τις ανησυχίες τους για το δικό μας μέλλον.

Αυτό θα επιτευχθεί μέσα από τη συμμετοχή μας στα διάφορα θεματικά εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν στη Σύνοδο:

·        Εκπαίδευση & Κατάρτιση

·        Απασχόληση & Επιχειρηματικότητα

·        Υγεία και υγιής απασχόληση

·        Συμμετοχή

·        Εθελοντισμός

·        Κοινωνική ενσωμάτωση

·        Νεολαία & Κόσμος

·        Δημιουργία & Πολιτισμός

 

Το έντυπο συμμετοχής και το προσχέδιο του Προγράμματος της Συνόδου θα τα βρεις στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Νεολαίας.Διάβασε επίσης: Φεστιβάλ Νέων στον Δημοτικό Κήπο ΛευκωσίαςΠερισσότερες πληροφορίες για τη Σύνοδο Νέων, αλλά και για το Φεστιβάλ Νέων, που θα πραγματοποιηθεί στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, μόλις δύο μέρες προηγουμένως, θα βρεις στην ιστοσελίδα του www.youthboard.org.cy καθώς και στη σελίδα του Οργανισμού Νεολαίας στο Facebook. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν με τον Οργανισμό Νεολαίας στο 22 402601.

 

ΣΥΝΟΔΟΣ ΝΕΩΝ

Τρίτη 26 Μαΐου, Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξένια», Λευκωσία, 10.00.

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ