«Να ανοίξουν όλα τα οδοφράγματα στην παλιά πόλη»

Το άνοιγμα όλων των οδοφραγμάτων στην εντός των τειχών Λευκωσία ζητούν οι δύο δήμαρχοι της πόλης ένθεν και ένθεν της διαχωριστικής γραμμής.

 


Article featured image
Article featured image

Ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας αναφέρει πως κατά την περιδιάβαση των δυο ηγετών στην εντός των τειχών πόλη της Λευκωσίας, ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης παρέδωσε στον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη επιστολή με την οποία ζητεί τη στήριξή του για άνοιγμα όλων των οδοφραγμάτων για πεζούς στην εντός των τειχών Λευκωσία κι ενός ακόμη οδοφράγματος οχημάτων στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Την ίδια επιστολή παρέδωσε και ο δήμαρχος της κατεχόμενης Λευκωσίας Μεχμέτ Χαρμαντζί, στον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Στην επιστολή ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης αναφέρει πως τους τελευταίους δέκα μήνες «είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον κ. Χαρμαντζί διάφορες προτεραιότητες για τη Λευκωσία και να καταρτίσουμε μιαν κοινή ατζέντα» και προστίθεται ότι «θεωρούμε ότι το άνοιγμα όλων των οδοφραγμάτων μπορεί να συμβάλει θετικά και εποικοδομητικά στη συνεργασία μεταξύ των πολιτών και θα ενισχύσει τις κοινές μας προσπάθειες για οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική αναζωογόνηση της πόλης μας». 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ