Σχεδιάστηκε το πιο φουτουριστικό κτίριο του νησιού

Αυτοπλασάρεται ως το πρώτο «superstructure» κτίριο της Κύπρου που ψάχνει αγοραστές.

 


Article featured image
Article featured image

Θεαματικές είναι οι τρισδιάστατες απεικονίσεις (renders) του φουτουριστικού Ventus Tower, που έχει σχεδιαστεί να ανεγερθεί στον υπεραστικό αυτοκινητόδρομο της Λεμεσού, στο ύψος της Μέσα Γειτονιάς.

Σύμφωνα με τους μαρκετίερς του έργου, «με τον αβανγκάρντ σχεδιασμό του, το κτίριο φιλοδοξεί να αποτελέσει τη στέγη πολυεθνικής εταιρείας που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την Κύπρο ως βάση για την επέκταση των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης».

Στην καλοφτιαγμένη ιστοσελίδα του υπερσύγχρονου συγκροτήματος, αναδεικνύονται τα φορολογικά πλεονεκτήματα της Κύπρου που «σε συνδυασμό με τις πρώτης τάξης υποδομές της, την ιδιότητά της ως πλήρες μέλος της ΕΕ και το άριστα καταρτισμένο εργατικό της δυναμικό την έχουν μετατρέψει ως ένα διεθνώς ελκυστικό χρηματοπιστωτικό κέντρο».

Όραμα του Venus Tower, αναφέρεται χαρακτηριστικά, είναι η δημιουργία ενός κτιρίου – οροσήμου που «θα διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην αστική αναγέννηση της χώρας».Δείτε εικόνες από τις τρισδιάστατες απεικονίσεις του μελλοντικού έργου:
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ