Νέα «καλούδια» στο μενού του Βάλτου Ρίγανη

Με νέες γευστικές αφίξεις υποδέχεται το καλοκαίρι  το «Βάλτου Ρίγανη – Σουβλακοπωλείο», το οποίο ετοιμάζεται να γιορτάσει και τα πρώτα του γενέθλια.

 


Article featured image
Article featured image

Αφού ξεκίνησε αφήνοντάς μας τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο με τις εμπνευσμένες, γνήσιες ελληνικές συνταγές του, όσο και με τον υπέροχο χώρο του, το «Βάλτου Ρίγανη» συνεχίζει δυναμικά, αφού έχει βαλθεί να μας μυήσει στα μυστικά του καλού, σπιτικού φαγητού.

Έτσι, λοιπόν, με προσθήκες στο ήδη υπέροχο μενού του «Βάλτου Ρίγανη» θα περιλαμβάνονται καινούργια πιάτα ίσα για να δώσουν μια πινελιά στο κλασικό και παραδοσιακό ελληνικό χαρακτήρα του μαγαζιού.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εδώ.

Οι επισκέπτες του «Βάλτου Ρίγανη» θα μπορούν να απολαμβάνουν και το νοστιμότατο επιδόρπιο σοκολάτας με καβουρδισμένα φιστίκια που έχει προστεθεί στο μενού όπως επίσης και τα άκρως δροσιστικά κοκτέιλ μαστίχας με δυόσμο ή λεμόνι.

Με ολόφρεσκα υλικά και μπαχαρικά από τον κήπο των ιδιοκτητών του το φιλόξενο στέκι ετοιμάζει καθημερινά μοναδικές γεύσεις, σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, με φιλική εξυπηρέτηση και σωστές τιμές.

Με όλα αυτά, ένα είναι σίγουρο: το «Βάλτου Ρίγανη» ήρθε για να μείνει!

Διεύθυνση: Πρεβέζης 15, 1065, Λευκωσία

Ωράριο λειτουργίας: 12.00-23.00

Για κρατήσεις: 22255545

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ