Παγκάκια σε μορφή βότσαλου στη Λάρνακα

Η νέα λεωφόρος Πιαλέ Πασιά στη Λάρνακα, ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση του αστικού εξοπλισμού που δεν είναι άλλος από τα παγκάκια σε μορφή βότσαλου.

 


Article featured image
Article featured image

Τα νέα παγκάκια, τοποθετήθηκαν κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου στην τουρκοκυπριακή συνοικία της Σκάλας και έχουν ήδη αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στους περαστικούς.

Ο διάκοσμος, έχει λευκή απόχρωση και νησιώτικο χαρακτήρα, διαμορφώνοντας με αυτό τον τρόπο μια υποβαθμισμένη περιοχή της Λάρνακας.

Το μόνο που απομένει πλέον για να ολοκληρωθεί η περιοχή, είναι η δημιουργία επαρκών χώρων στάθμευσης, μια διαδικασία που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα.

Στα σχέδια του Δήμου Λάρνακας, βρίσκονται η αναβάθμιση των προσόψεων στις κατοικίες της τουρκοκυπριακής συνοικίας της Σκάλας και η δημιουργία τεσσάρων ξύλινων αποβαθρών.

Κύριος στόχος της δημιουργίας των αποβαθρών είναι οι δημότες να έχουν καλύτερη πρόσβαση για κολύμπι, ψάρεμα ή άλλες δραστηριότητες.

Η νέα Λεωφόρος Πιαλέ Πασά εκτείνεται σε συνολικό μήκος 2,1 χιλιομέτρων και τα δύο βασικά τμήματα της εκτείνονται από το Μεσαιωνικό Κάστρο μέχρι το ψαρολίμανο και από το Κάστρο μέχρι το πάρκο Ταπά Χανά.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ