Νέο 5στερο ξενοδοχείο στην Κάτω Πάφο

Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Olympic Lagoon Resort, που βρίσκεται στην Κάτω Πάφο, άνοιξε επίσημα τις πόρτες του στο κοινό, την Κυριακή 31 Μαΐου.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «μετά την τεράστια επιτυχία που δέχεται το Olympic Lagoon Resort στην Αγία Νάπα, η παράδοση συνεχίζεται, δίνοντας χώρο στο νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Olympic Lagoon στην Πάφο να λάμψει και να ακολουθήσει την πορεία του αδερφικού του ξενοδοχείου».

Το Olympic Lagoon βρίσκεται στην κεντρική παραθαλάσσια ευθεία της Κάτω Πάφου, μπροστά ακριβώς από τη βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το ξενοδοχείο είναι ειδικά σχεδιασμένο με τρόπο που να παρέχει άριστες υπηρεσίες του βραβευμένου Premium All-Inclusive Concept, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό του επισκέπτη. 

Το Olympic Lagoon Resort, συνδυάζει προσαρμοσμένα, θεματικά πολυτελή δωμάτια, πισίνες με διαφορετικά concept για όλες τις ηλικίες, εστιατόρια από ντόπιες αλλά και πολλές διεθνείς κουζίνες, μοναδικά μπαρ και υπηρεσίες Spa & Health Club, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την προσεγμένη προσέγγισή τους.

Διαθέτει 5 διαφορετικά εστιατόρια, 5 μπαράκια και καφετέριες.

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ