Στα χέρια του Θεού η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, κόρη της τραγουδίστριας Γουίτνεϊ Χιούστον, μεταφέρθηκε σε κέντρο περίθαλψης ασθενών σε τελικό στάδιο, πέντε μήνες αφότου βρέθηκε αναίσθητη μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της.

 


Article featured image
Article featured image

Η ανακοίνωση έγινε χθες από την οικογένειά της, η οποία μάλιστα κατέθεσε αγωγή για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και κλοπή εναντίον του συντρόφου της διεκδικώντας αποζημίωση 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η 22χρονη είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο στα τέλη Ιανουαρίου έχοντας βρεθεί αναίσθητη μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της σε προάστιο της Ατλάντα των ΗΠΑ.

Τοποθετήθηκε σε τεχνητό κώμα και λίγο αργότερα η οικογένειά της ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη.

«Παρά τη σημαντική ιατρική φροντίδα σε διάφορα ιδρύματα, η κατάσταση της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν συνέχισε να επιδεινώνεται. Από σήμερα θα νοσηλεύεται σε κέντρο περίθαλψης ασθενών σε τελικό στάδιο. Ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και τις προσευχές τους. Η Μπόμπι Κριστίνα βρίσκεται πλέον στα χέρια του Θεού», αναφέρει η ανακοίνωση η οποία εκδόθηκε από την Πατ Χιούστον, την θεία της Μπόμπι Κριστίνα, εκ μέρους της οικογένειας.

 

 


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ