Το T-Bar μοιράζει τρέλα στην πόλη!

Στο πρόσφατο Φεστιβάλ Νέων, η CITY έσκασε μύτη με custom made μπλουζάκια by T-Bar.

 


Article featured image
Article featured image

By T-Bar ήταν και τα μπλουζάκια που φορέσαμε στο πρόσφατο Legion Run με την ομάδα του Time Out Cyprus.

By T-Bar είναι και η θες-ένα-φορτηγό-να-την-κουβαλήσεις-συλλογή από t-shirts του Λούη Πατσαλίδη τα οποία φοράει τόσο στο Show & Αβλαβές όσο και στις παραστάσεις του στο Εναλλάξ.



Συμπέρασμα, τo T-Bar κυκλοφορεί πολύ στην πόλη ενώ τα custom made μπλουζάκια του φοριούνται πάρα πολύ!



Και όταν λέμε κυκλοφορεί, σίγουρα δεν κυκλοφορεί όπως κι όπως αλλά στα υπέροχα χρωματιστά κουτάκια δώρου.

Τι καλύτερο από το να κάνεις δώρο σε έναν φίλο ή εχθρό ένα t-shirt, με ένα προσωπικό δικό σου μήνυμα, τοποθετημένο σε ένα τέτοιο κουτάκι;

 



 

Η ιστορία

Το T-bar ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη 2005 και από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του έφερε επανάσταση στο Custom Made Clothing. To 2008 άνοιξε το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας, στην Κύπρο.

Τα σχέδια

Το T-bar δραστηριοποιείται στον κλάδο του σχεδιασμού και εκτύπωσης μοναδικών, έξυπνων και χιουμοριστικών T-shirts, καλύπτοντας έτσι την έντονη επιθυμία των πελατών του, για προσωποποίηση και μοναδικότητα των ρούχων. Δίνει την δυνατότητα στους πελάτες να δημιουργήσουν το δικό τους, προσωπικό T-shirt είτε αλλάζοντας τα σχέδια που ήδη διαθέτει στο πλούσιο portfolio του, είτε σχεδιάζοντας με τη βοήθεια του δημιουργικού τμήματος το μοναδικό τους T-shirt.

 



Η ποιότητα υφάσματος

«Την ποιότητα του υφάσματος την εμπιστευόμαστε στη γαλλική εταιρεία Sol’s! Επι το πλείστον ειναι 100% βαμβακερά (cotton), καλοραμμένα, σε πολλά διαφορετικά στυλ εκτός του κλασσικού round neck, σε πολλά χρώματα και μεγέθη! Ρούχα τα οποία μετά από πολλά πλυσίματα και σιδερώματα δεν χάνουν την φόρμα τους».

 



Το κατάστημα βρίσκεται…

στη Λεμεσό, δίπλα στο ΤΕΠΑΚ! Στέλνουν όμως μπλουζάκια μας σε οποιοδήποτε μέρος της Κύπρου, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου! Έχουν στείλει στην Ελλάδα, στη Γερμανία, στην Αγγλία, στο Καναδά ακόμα και στην μακρινή Αυστραλία! Θα τους βρείτε στο Facebook στη σελίδα του T-Bar Cyprus. Εκεί μπορείτε να μπείτε στο online shop, να παραγγείλετε και να πληρώσετε με VISA ή Pay Pal! Στους εντός Κύπρου πελάτες παρέχεται η δυνατότητα να παραγγείλουν και να πληρώσουν και με αντικαταβολή! Όλες τις παραδόσεις εντός Κύπρου τις αναλαμβάνει η εταιρεία Acs Courier, ενώ τα εκτός Κύπρου δέματα στέλνονται ασφαλισμένα και συστημένα με το Κυπριακό Ταχυδρομείο!

H επικοινωνία για παραγγελίες γίνεται κυρίως μέσω μηνυμάτων στο inbox της σελίδα μας, αλλά αν κάποιος θέλει, μπορεί επίσης να καλέσει στο 25 570 540 ή να στείλει e-mail στο papadopoulloss@yahoo.gr

 

Διάβασε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη του ιδρυτή του T-Bar, Σάββα Παπαδόπουλου, στο Time Out Cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ