Καθημερινές πτήσεις Λάρνακα-Ντόχα [από την Qatar Airways]

Η Qatar Airways, λειτουργεί καθημερινές πτήσεις από το Αεροδρόμιο Λάρνακας προς το Αεροδρόμιο της Ντόχας Hamad International Airport, από τις 3 Ιουνίου.

 


Article featured image
Article featured image

Οι πτήσεις, γίνονται με στόχο να καλυφτούν οι ανάγκες του επιβατικού κοινού για επαγγελματικά ταξίδια και ταξίδια αναψυχής.

Σύμφωνα με το Inbusiness, η καθημερινή πτήση από Κύπρο, QR266 και προς Κύπρο QR265, θα προφέρει στους επιβάτες μεγαλύτερη προσβασημότητα σε περισσότερους από 140 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, μέσω του Αεροδρομίου Hamad International.

«Με τη συμπλήρωση του πρώτου επιτυχημένου έτους λειτουργίας μας στην Κύπρο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε  την εισαγωγή καθημερινών πτήσεων από Λάρνακα από τις 3 Ιουνίου, παρέχοντας στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευελιξία στην οργάνωση του ταξιδιού τους καθώς επίσης και την ευκαιρία να εξερευνήσουν την Άπω Ανατολή, Αφρική, ΗΠΑ, Αυστραλία και Μέση Ανατολή» δήλωσε η Μarimar Laveda, Country Manager Ιβηρικής Χερσονήσου, Ελλάδας & Κύπρου.

Όλες οι πτήσεις στο δρομολόγιο Λάρνακα- Ντόχα θα εκτελούνται με αεροσκάφος Airbus A320, που διαθέτει δύο κατηγορίες θέσεων, τη «Διακεκριμένη Θέση», μέχρι 12 καθίσματα, και την «Οικονομική Θέση», μέχρι 132 καθίσματα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ