Όταν ένας «Άγνωστος» εμφανίζεται... στη σκηνή

Article featured image
Article featured image



Η Θεατρική Ομάδα Garage ανεβάζει στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στη Λευκωσία την ελληνική κωμωδία «Ο Άγνωστος», ένα έργο βασισμένο στο σενάριο του Carl Howard, σε σκηνοθεσία Μάριου Ζησίμου.

Βρισκόμαστε στον Ωρωπό, το 1991. Η Θεία Φούλα αποφασίζει με τα ανίψια της, την Τέτα, τη Ζωζώ και τον Παρασκευά, να μείνουν στο εξοχικό της φίλης της Ζαμπέτας για ένα τριήμερο. Η Τέτα προσκαλεί τον προϊστάμενό της για δείπνο στο εξοχικό, με σκοπό να τον εντυπωσιάσει και να της δώσει αύξηση. Η Ζαμπέτα, έχει δώσει και τα κλειδιά του σπιτιού και σε ένα άλλο ζευγάρι, οι οποίοι εμφανίζονται λίγη ώρα αργότερα. Σαν να μην έφτανε αυτό, η ίδια η Ζαμπέτα αποφάσισε να μείνει στο εξοχικό και προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεπεράσει την απιστία του συζύγου της.

Διάφορες κωμικοτραγικές καταστάσεις θα ακολουθήσουν στην προσπάθεια όλων να συγκατοικήσουν, οι οποίες προκαλούν γέλιο μέχρι τελικής πτώσεως! Μέχρι τη στιγμή που θα πραγματοποιηθεί το δείπνο για τον προϊστάμενο οι καταστάσεις μπλέκονται περισσότερο, όταν μια γυναίκα άγνωστη απειλείται από τον Ιταλό σύζυγό της να την σκοτώσει! Και το κερασάκι....Τα τηλεφωνήματα ενός αγνώστου με σεξουαλικές ορέξεις! Πώς συνδέονται όλοι αυτοί μεταξύ τους και πώς θα φανεί το δείπνο στον προϊστάμενο άραγε;

Αυτό θα το αναλακαλύψουμε την 1η Ιουλίου, οπότε η παράσταση με τους Άντρη Μηνά, Μάριος Ζησίμου, Βαλεντίνα Αντρέου, Χαρίκλεια Ιταλού, Γεωργία Μαζέρη, Μαρία Βάσου, Αγγέλα Επαμεινώντα, Αλέξανδρος Κατσώνης, Κώστας Σταύρου και Θεράπων Θεράποντος, κάνει πρεμιέρα! Σημειώστε ότι απαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 12 ετών.

Παραστάσεις: 1-4 Ιουλίου, Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, Λευκωσία. Θα δοθεί μία επιπλέον παράσταση στις 5 Ιουλίου με τα έσοδα από αυτήν να διατίθενται στον σύνδεσμο γονέων του ειδικού σχολείου «Ευαγγελισμός».

Ώρα έναρξης: 20:30. Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ και 8 ευρώ.

Για κρατήσεις και πληροφορίες: 99 010506.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ