Ποια είναι η πιο fit Παφίτισσα και ποιος ο πιο fit Παφίτης;

Με στόχο να βρεθούν οι πιο … fit Παφίτες, τo Πάφος 2017 διοργανώνει αυτήν την Κυριακή, στη δημοτική παραλία «Αντλαντίδα» στη Γεροσκήπου, το Active Paphos 2015.

 

(η φωτογραφία είναι από το παφίτικο Venus Gym Fitness Centre)

 


Article featured image
Article featured image

«Με τη συμμετοχή γυμναστηρίων και σχολών χορού της Πάφου και στόχο την άσκηση και τη δημόσια υγεία η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης - Πάφος2017 εντάσσει στο καλοκαιρινό της πρόγραμμα μονοήμερο μαραθώνιο ομαδικής συμμετοχής με γυμναστική, επιδείξεις, ψυχαγωγικά παιχνίδια καθώς και διαγωνισμούς με πλούσια δώρα» γράφει σχετική ανακοίνωση.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, ανεξάρτητα από τη φυσική τους κατάσταση.

Εκπαιδευτές από τα τοπικά γυμναστήρια θα παρουσιάσουν διάφορα προγράμματα ομαδικής άσκησης και οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να συμμετέχουν και στις 12 παρουσιάσεις ακολουθώντας τη χορογραφία χωρίς διακοπή πάνω από 10 δευτερόλεπτα.

Ο διαγωνισμός θα συμπεριλαμβάνει διάφορες ασκήσεις και θα χωριστεί σε δύο φάσεις, τους προκριματικούς και τελικούς. Μόνο οι καλύτεροι χρόνοι θα προκριθούν στον τελικό και μόνο ένας από κάθε κατηγορία θα είναι ο πιο Fit της Πάφου για το 2015.

Η επιλογή των νικητών θα γίνει από τους κριτές, μεταξύ εκείνων που δεν αποχώρησαν οικειοθελώς ή αποκλείστηκαν και με τελικό κριτήριο την ποιότητα της κίνησής τους κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Το Active Paphos διοργανώνεται από την Provision for Sports, την Geisha Productions σε συνεργασία με το Round Table 7.

H εκδήλωση θα τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Γεροσκήπου και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη του Παντοπωλείου Αγάπης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ