Το άστεγο αγόρι που έγινε viral

Όταν η Joyce Torrefranca ανέβασε στο Facebook τη φωτογραφία ενός αγοριού, δεν είχε την παραμικρή ιδέα πως αυτή της η κίνηση θα γινόταν αφορμή για να αλλάξει ριζικά η ζωή του.

 


Article featured image
Article featured image

Στις 23 Ιουνίου η φοιτήτρια από την πόλη Mandaue των Φιλιππίνων ανέβασε δύο φωτογραφίες στη σελίδα της στο Facebook, οι οποίες απεικόνιζαν ένα μικρό παιδί να διαβάζει τα μαθήματά του σε ένα αυτοσχέδιο τραπέζι πάνω στο πεζοδρόμιο. «Με ενέπνευσε ένα παιδί», είχε γράψει ως λεζάντα.

Η φωτογραφία χρειάστηκε μόλις λίγες ώρες για να γίνει viral και να ευαισθητοποιήσει το κοινό, που προχώρησε σε συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να δώσει στον 9χρονο Daniel Cabrera την ευκαιρία να κάνει το όνειρο του να σπουδάσει πραγματικότητα.

Ο Daniel  ζει με την μητέρα του και τα δυο αδέλφια του. Η μητέρα του παρόλο που κάνει δυο δουλειές αδυνατεί να τα βγάλει πέρα, με αποτέλεσμα να περνούν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους στο δρόμο.

Τις τελευταίες ημέρες, όπως είπε η μητέρα του μικρού, η οικογένειά της λαμβάνει τη μία δωρεά μετά την άλλη, κυρίως σχολικά εφόδια αλλά και άλλου είδους δώρα

 

 




I got inspired by a kid ❤️


Posted by Joyce Gilos Torrefranca on Tuesday, June 23, 2015



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ