Adidas Originals από τη σχεδιάστρια Mary Katrantzou

Πρωτοπόρες, σύγχρονες και έντονα θηλυκές, είναι οι δημιουργίες της δημοφιλούς σχεδιάστριας Mary Katrantzou στη  δεύτερη capsule συλλογή για τα adidas Originals.

 


Article featured image
Article featured image

Η Katrantzou θα παρουσιάσει νέες sport-style δημιουργίες ένδυσης και υπόδησης που έχουν φουτουριστικά στοιχεία, έντονα χρώματα, και φυσικά το σήμα κατατεθέν της Ελληνίδας σχεδιάστριας: τα prints.

Αυτή τη σεζόν, η Mary Katrantzou εμπνέεται από το fitness routine και workout mania της δεκαετίας του ’80 και χρησιμοποιώντας sportswear αξεσουάρ, δημιουργεί αφηρημένα κολάζ μοτίβων.

Η συλλογή adidas Originals by Mary Katrantzou Άνοιξη / Καλοκαίρι 2015 περιλαμβάνει ψηφιακά prints σε πληθώρα ρούχων. Με την πρώτη ματιά, τα prints φαίνονται σαν αναπαραστάσεις ολυμπιακών συμβόλων.

Στην ουσία όμως, πρόκειται για κολάζ και αντικατοπτρίσεις διαφόρων αθλητικών αξεσουάρ: ενός χρονομέτρου, μιας ρακέτας του τένις και μιας φτερωτής μπάλας badminton τα οποία ενώνονται και αποδεικνύουν πόσο έχει επηρεαστεί και εμπνευστεί η σχεδιάστρια από την αθλητική παράδοση της adidas.

Η συλλογή adidas Originals by Mary Katrantzou Άνοιξη / Καλοκαίρι ’15 θα διατίθεται στα παρακάτω καταστήματα:

*adidas Originals store: Λεωφόρος Μακαρίου 136, Λεμεσός, 25736655

*Splash Boutique: Θέκλας Λυσιώτου,1Α, Λεμεσός, 2534522

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ