Ο Μαρκαριάν θέλει να αφήσει τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος

Την παραίτησή του από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου υπέβαλε ο Σέρχιο Μαρκαριάν, ανακοινώνοντας την απόφασή του με γραπτή δήλωση.

 


Article featured image
Article featured image

«Ήρθα στην Ελλάδα για την Εθνική ομάδα σε μία κρίσιμη στιγμή. Ανέλαβα μία δύσκολη δουλειά. Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία που μου έδωσε. Έκανα την προσπάθειά μου και από την ημέρα που ήρθα εργάζομαι πολλές ώρες με μεγάλη αγάπη για τη δουλειά που κάνω» αναφέρεται στη δήλωση του Ουρουγουανού τεχνικού.

«Η Εθνική ομάδα έδειξε μέσα στο γήπεδο τη δουλειά μας. Ζητώ συγγνώμη από τους Έλληνες φιλάθλους, διότι τα αποτελέσματα στους αγώνες μας δεν ήταν τόσο καλά. Τώρα παίρνω μία δύσκολη απόφαση. Τελειώνω τη συνεργασία μου με την Εθνική ομάδα.

Ευχαριστώ πολύ τους παίκτες, τον κόσμο, την ΕΠΟ και τους συνεργάτες μου στην Ομοσπονδία, καθώς επίσης τα ΜΜΕ για τον σεβασμό που έδειξαν προς το πρόσωπό μου» καταλήγει η δήλωση του κ. Μαρκαριάν.



Η ΕΠΟ δεν την κάνει αποδεκτή

Παρ’ όλα αυτά, η παραίτησή του δεν γίνεται δεκτή από την ΕΠΟ, με τον πρόεδρο, Γιώργο Γκιρτζίκη, να τονίζει πως δεν μπορεί να πει πολλά παραπάνω για το τι πραγματικά ώθησε τον Ουρουγουανό προπονητή σε αυτή του την απόφαση, εντούτοις δεν την αποδέχεται.

Όπως είπε ο πρόεδρος στο Sport24.gr «τόσο εγώ προσωπικά όσο και το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε τον Σέρχιο Μαρκαριάν και θέλουμε να συνεχίσει το έργο του», φανερώνοντας πως δεν υπάρχει καμία διάθεση από την πλευρά της Ομοσπονδίας να λυθεί η συνεργασία, καθώς τα δυο επίσημα ματς δεν μπορούν να βγάλουν ασφαλή κριτήρια για την δουλειά του.

Θα υπάρξει επαφή μαζί του και από ‘κει και πέρα θα δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του στην Εθνική, το αν μπορεί να αλλάξει η απόφασή του και αναλόγως θα γίνουν οι επόμενες κινήσεις. Αν επιμείνει στην παραίτησή του, η ΕΠΟ θα αναγκαστεί να βρει διάδοχη κατάσταση, όπερ σημαίνει πως αυτή την στιγμή όλα είναι ανοιχτά.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ