Mεγάλη διάκριση για το σοκολατούχο Λανίτη Kiddo

Το σοκολατούχο γάλα Λανίτη Kiddo, το αγαπημένο σοκολατούχο ρόφημα μικρών και μεγάλων, διακρίθηκε ως ένα από τα καλύτερα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης για τη χρονιά που μας πέρασε, στα In Business Grocery Retail Awards 2015.


Article featured image
Article featured image

Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Ιουνίου στο 2015 στο Hilton Park, στη Λευκωσία, στην παρουσία πρωταγωνιστών του κλάδου του λιανικού εμπορίου και κρατικών αξιωματούχων. 

Στην ανάδειξη των προϊόντων, λήφθηκαν υπόψη κριτήρια όπως, η αύξηση των πωλήσεων ή του μεριδίου αγοράς, η καινοτομία και η διαχρονικά σταθερή ποιότητά τους, όπως τα αξιολόγησαν στελέχη των τμημάτων αγορών των μεγαλύτερων υπεραγορών της Κύπρου.

Το σοκολατούχο γάλα Λανίτη Kiddo, η νέα πρόταση σοκολατούχου γάλακτος, όπως χαρακτηρίστηκε, έχει υπέροχη, ελαφριά σοκολατένια γεύση, χαρίζοντας την απόλαυση που χρειάζονται μικροί και μεγάλοι κατά τη διάρκεια της μέρας.

Ανακαλύψτε και εσείς το σοκολατούχο γάλα Λανίτη Kiddo και πάρτε το μαζί σας παντού. Στη βόλτα, στο σχολείο αλλά και σε κάθε σας καλοκαιρινή εξόρμηση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ