Νέο έργο από την Aristo Developers στην Πάφο

Το νέο πολυτελές έργο της Aristo Developers, το Pearl Park Residences, αναπτύσσεται στην Πάφο, στην πλαγιά ενός λόφου με πανοραμική θέα προς την θάλασσα.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση το Pearl Park Residences βρίσκεται σε ιδιαίτερα κοντινή απόσταση από τις ομορφότερες παραλίες, πολυτελή ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, σχολεία και το ιστορικό κέντρο της πόλης, μόλις 15 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου και το περίφημο Venus Rock Golf Resort.

«Σχεδιασμένο από μια ομάδα αναγνωρισμένων και έμπειρων αρχιτεκτόνων, το έργο διακρίνεται τόσο για την υψηλή αισθητική όσο και τη λειτουργική υπεροχή του», σημειώνει η εταιρία.

Σύμφωνα με την εταιρία, το Pearl Park Residences περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, πύλη ασφαλείας, μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα, ειδικά διαμορφωμένη παιδική πισίνα, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με τζακούζι και σάουνα, πλαισιωμένα από χώρους πρασίνου.

Όπως σημειώνεται το Pearl Park Residences διαθέτει ευρύχωρα διαμερίσματα και μεζονέτες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις πιο σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές.

Επιπρόσθετα, οι μεζονέτες απολαμβάνουν υπέροχα roof gardens με κουζίνες και χώρους αποθήκευσης, προσφέροντας ένα ειδυλιακό περιβάλλον για ψυχαγωγία.

«Το Pearl Park Residences, αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή και μια σίγουρη επένδυση», καταλήγει η ανακοίνωση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ