Έλα να καταρρίψουμε 20 μύθους για το σεξ [ΒΙΝΤΕΟ]

Σίγουρα θα έχεις ακούσει για την υποτιθέμενη αναλογία του μεγέθους της παλάμης στον άντρα με το μέγεθος των γεννητικών οργάνων. Ή ότι οι άντρες σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα…

 


Article featured image
Article featured image

Αυτοί και άλλοι πολλοί μύθοι γύρω από το σεξ εξακολουθούν να… ζουν και να μας μπερδεύουν. Πολλοί άνθρωποι τους πιστεύουν, αλλά ήρθε η ώρα να τους αφήσουμε στην άκρη μια και καλή.

Ο δρ Aaron Carroll, καθηγητής Παιδιατρικής και Β΄ Πρύτανης στο τμήμα έρευνας της ιατρικής σχολής της Ιντιάνα στις ΗΠΑ, ξεκαθαρίζει σε ένα απλό και περιεκτικό βίντεο, όλες αυτές τις λάθος αντιλήψεις που έχουν ορισμένοι άνθρωποι για το σεξ.Μερικές από αυτές τις λάθος αντιλήψεις είναι οι εξής:

- Το μόριο του άντρα είναι κατά μέσο όρο 17 εκατοστά μήκος (σε στύση). Στην πραγματικότητα είναι περίπου 13 εκατοστά.

- Το προφυλακτικό κάνει τον άντρα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στην σεξουαλική επαφή. Λάθος: Έρευνες δείχνουν ότι οι άντρες ηλικίας 18-30 ετών «αντέχουν» 6,5 λεπτά και οι άντρες άνω των 51 ετών 4,3 λεπτά.

- Όσο περισσότερες ημέρες έχει να εκσπερματίσει ένας άντρας, τόσο μεγαλύτερη ποσότητα σπέρματος απελευθερώνει όταν τελικά το κάνει. Στην πραγματικότητα η όποια διαφορά είναι αμελητέα.

- Το σεξ είναι καλή γυμναστική. Λάθος: Στην πραγματικότητα οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι αρκετά… δραστήριοι κατά την σεξουαλική επαφή, ώστε να χάσουν πολλές θερμίδες.

- Οι άντρες σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα. Αν πιστεύετε ότι είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να σκέφτεται το σεξ 57.000 φορές την ημέρα, τότε η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια! Έρευνες έχουν δείξει ότι πάνω από το 40% των αντρών σκέφτεται το σεξ μερικές μόνο φορές τον μήνα ή την εβδομάδα, ενώ το 4% το σκέφτεται λιγότερο από μια φορά τον μήνα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ